GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO Averea lui Bernie Ecclestone: 2 miliarde de euro şi 2 fete periculoase

Tamara si Bernie Ecclestone +5   FOTO
Tamara si Bernie Ecclestone

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 iulie 2011 11:20

Bernie Ecclestone, şeful Formulei 1, are cu ce se mîndri. Fiicele sale, Tamara şi Petra, sînt frumoase şi se bucură, zilele acestea, de o croazieră de-a lungul Rivierei franceze, pe un iaht de lux.

Tamara este cea mare (27 de ani) şi este însoţită de logodnicul ei, Omar Khyami. Petra este cea grăbită; a ales să devină soţiela fragedat vîrstă de 22 ani, urmînd să se mărite luna viitoare, în Italia, cu iubitul ei, James Stunt. Nunta va avea loc la acelaşi castel unde s-au căsătorit actorii Tom Cruise şi Katie Holmes, în 2005. Pînă la eveniment, cele două surori Ecclestone şi jumătăţile lor petrec aproape în fiecare noapte în cluburile de pe Riviera.

Înainte de a sosi pe iahtul luxos, cele două surori au avut programe diferite. Tamara a adus cîţiva copii cu mari probleme de sănătate la Marele Premiu al Angliei de la Silverstone, iar Petra a fost botezată la o biserică din Londra. "Petra nu a fost botezată pe cînd era copil, iar acum a dorit să facă acest pas, pentru ca nunta să fie desăvîrşită", a spus viitorul ei soţ unui ziar britanic.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU SURORILE ECCLESTONE!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
paiazze
paiazze  •  15 Iulie 2011, 17:17

Ala nu e Sumudica? :)))

lucell
lucell  •  15 Iulie 2011, 14:14

nu puteati sa nu puneti poza aia cand isi scoate chilotii din partea dorsala? :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează