GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DISTRACȚIE

GALERIE FOTO Ce vară frumoasă avem! Soțiile și iubitele fotbaliștilor, răvășitoare la plajă + Sandra Izbașa, fotografii provocatoare

FOTO: Instagram +9   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 20 august 2018 11:41

Fotbaliștii s-au întors de mult la treabă, iubitele și soțiile lor încă se relaxează la mare și la piscină.

Jucătorii români trag din greu în Liga 1, dar și în cupele europene, în speranța unor performanțe sportive care să le mărească și conturile bancare. Între timp, soțiile și iubitele acestora au mult timp liber pentru a se ocupa să arate bine și să își expună trupurile "lucrate" cu care i-au cucerit pe eroii din teren.

Acestea sunt foarte preocupate de aspectul lor chiar și după ce nasc, exemple bune fiind soția dinamovistului Sergiu Hanca, Andreea. Deși a născut acum câteva luni, ea arată exemplar.

La fel și soția ex-dinamovistului Steliano Filip, Bianca. O apariție interesantă este și soția directorului general de la Dinamo, Ionel Dănciulescu, Miki. Deși cuplul are o fiică în vârstă de 19 ani, Miki concurează serios din punct de vedere fizic cu iubitele și soțiile "câinilor" care încă joacă.

Perfecțiunea Sandrei

Sandra Izbașa, 28 de ani, s-a retras în 2016 din gimnastică, dar asta nu înseamnă că și-a pierdut calitățile fizice. Fosta mare gimnastă are în continuare un corp de invidiat și nu ezită să îl arate pe rețelele de socializare. 

e05f9862 0232 4cb1 954d 4603c13f454c

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează