GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Daya topește gheața » Ea e vedeta ce pozează senzațional și "incendiază" rețelele de socializare cu cele mai fierbinți fotografii!

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 09:00

S-a născut în Republica Moldova și trăiește în Chișinău. Daiana, cunoscută ca Daya Strix, are 21 de ani și e una dintre cele mai apreciate artiste din țara vecină.

A studiat la Colegiul financiar-bancar, dar marea dragoste au rămas muzica și dansul. A participat la mai multe concursuri internaționale de dans, fiind de mai multe ori reprezentanta Republicii Moldova la Rock and Roll Acrobatic, iar aprecierile au venit imediat.

Extrem de sexy și de provocatoare, Daya are un program bine pus la punct pentru a avea un fizic de invidiat. "La sală merg de două, trei ori pe săptămână în funcție de timpul de care dispun, dar dacă nu pot merge, atunci sigur fac exerciții acasă pentru a mă menține în formă. Sportul este viața mea! De la trei ani dansez și nu îmi imaginez cum ar fi să nu mai fac sport. În afară de sală îmi place să merg pe bicicletă, mai ales vara, când ieșim în parc de câteva ori pe săptămână", recunoaște artista.

Chiar dacă nu are un antrenor personal, Daiana dezvăluie secretul unui corp perfect, care adună mii de likeuri pe Facebook și Instagram: "Acum, pe internet găsești orice fel de exerciții și mie îmi place mai mult să fiu singurică și să fac ce îmi place mie. Deci nu am un antrenor personal, mă ocup singură de mine și de exercițiile pe care le fac. Nu țin niciun regim alimentar. Sunt o mare iubitoare de dulciuri și fast-food, însă încerc să nu fac abuzuri și rar îmi permit să mănânc orice. Oricum, cel mai greu mă abțin de la pizza și burgeri".

daiana buhna 01 +20 FOTO

"Fotbalul este unul din sporturile mele preferate. De mică urmăream cu tata toate meciurile și acum este la fel, chiar dacă nu mereu suntem împreună. Ne uităm la meciuri și după final comentăm sau chiar ne sunăm când este gol sau se întâmplă ceva interesant"
Daiana Buhna, artistă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează