GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO După Ronaldo, o altă vedetă îi dă bătăi de cap lui Real: își înșală nevasta cu această frumusețe!?

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 18:41

Viețile personale ale vedetelor de la Real Madrid îi dau mereu bătăi de cap lui Florentino Perez. După ce s-a văzut nevoit să îi interzică lui Ronaldo excursiile în Maroc, patronul galacticilor trebuie să gestioneze o altă situație: James a fost prins des în cluburi și e bănuit că și-ar înșela soția.

Într-adevăr, căsnicia dintre James Rodriguez și Daniella Ospina s-ar putea încheia după ce presa columbiană a dezvăluit că jucătorul ar avea o relație cu Helga Lovekaty.

Soția fotbalistului nu e prea mulțumită de faptul că James iese tot mai des noaptea în oraș. ”Apare des în cluburi, e însoțit mereu de femei frumoase”, notează o publicație din Columbia. Iar una dintre aceste femei e chiar fotomodelul rus care a devenit mărul discordiei în familia Rodriguez-Ospinna.

Daniella e jucătoare de volei, iar în ultima perioadă a fost ocupată și cu filmările la o emisiune TV. Prin urmare, nu a mai avut așa mult timp de petrecut cu James, iar relația dintre cei doi s-ar fi răcit.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
spion_kop
spion_kop  •  25 Ianuarie 2016, 11:49
Postat de spinoza pe 24 Ianuarie 2016, 23:59

Cu una de-asta si eu as face la fel!!! :)))

din pacate trebuie sa-ti dau o veste proasta, in primul rind trebuie sa fii jucator la Real Madrid, trebuie sa te cheme James si trebuie sa ai nevasta ca Daniella, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spion_kop
spion_kop  •  25 Ianuarie 2016, 11:13

deci sa inteleg ca James a inselat-o pe Daneilla cu Cristiano ? si acum o inseala cu Helga ? sau Helga l-a inselat pe James cu Cristiano ? sau Cristiano l-a inselat pe James cu Daniellsa ? gsp.ro, enlight me, pleeeeease !!!

10206461429268320
Chris Gali  •  25 Ianuarie 2016, 02:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează