GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Ele sunt cele mai frumoase cinci artiste din România

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 12:10

Gazeta Sporturilor a ales cele mai frumoase cinci artiste din România care au fost publicate în paginile ziarului la rubrica „SPORT&BEAUTY”.

+8 FOTO

1. ANNA LESKO 

GALERIE FOTO Ele sunt cele mai frumoase cinci artiste din România


Este una dintre cele mai sexy vedete din industria muzicală din România și, chiar dacă a trecut printr-o naștere, arată perfect. Merge destul de des la sală, are un antrenor personal care îi dă cele mai bune sfaturi.

Anna era pasionata sporturilor de iarnă, dar asta până în momentul în care a suferit o accidentare urâtă. Se întâmpla la începutul anului 2011, în Franța, când un schior a acroșat-o și a împins-o într-o prăpastie adâncă de 20 de metri. Artista a ajuns la spital, unde i s-a pus mâna în ghips!

Acela a fost momentul în care a decis să nu mai pună schiurile în picioare și s-a reprofilat pe vacanțe exotice, unde are timp să facă sute de poze pe care să le urce pe rețelele de socializare.  

2. ANTONIA

GALERIE FOTO Ele sunt cele mai frumoase cinci artiste din România


„Lucrez la sala, uneori cu antrenor personal. Îmi lucrez toate grupele de mușchi, posteriorul, brațele, picioarele, abdomenul. Îmi plăcea perioada în care făceam cinci antrenamente pe săptămână!

Acum, din păcate, nu mai reușesc să fac sport la fel de des. Știi cum este, niciodată nu ești mulțumit sută la sută de cum arăți, îmi găsesc mereu defecte. Pot să spun că am noroc de o moștenire genetică bună, fac sport, din când în când merg la masaj și, desigur, am grijă ce mănânc", a declarat aceasta.

3. ANASTASIA SANDU 

GALERIE FOTO Ele sunt cele mai frumoase cinci artiste din România


„Sportul e o disciplină, modul meu de recreație și unul dintre secretele frumuseții. Din păcate, merg mai rar decât mi-ar plăcea, cam de două ori pe săptămână. Trebuie să recunosc că mersul la studioul de înregistrări e cel mai des sport practicat, dar am avut acum ceva vreme un antrenor personal care a scos untul din mine timp de 3 luni și am învățat pe parcurs exercițiile necesare pentru a mă menține în formă. M-a ajutat mult!", a afirmat Anastasia.

4. SYLVIA SÂRBU 

GALERIE FOTO Ele sunt cele mai frumoase cinci artiste din România


„Am urmat cursul de Yoga Teacher și am decis să-mi depăşesc limitele. Să fac cu adevărat nişte transformări cu privire la corpul meu. Am adăugat la programul meu de trei, patru clase de yoga pe săptămână (hatha, ashtanga şi vinyasa) şi 2-3 antrenamente de circuite Hiit, pentru a vedea cu adevărat nişte schimbări.

La toate acestea se adaugă şi o dietă corectă, fără abateri. Fără dulciuri, fără sucuri, fără sosuri, prăjeli şi carbohidraţii reduşi la minimum", a spus Sylvia Sârbu.

5. ELENA IONESCU 

GALERIE FOTO Ele sunt cele mai frumoase cinci artiste din România


„Sportul este a doua mea pasiune, momentul în care mă deconectez, mă încarc de energie pozitivă și mă simt foarte bine! Merg la sală aproape în fiecare zi. Este un stil de viață pentru mine. Merg la sală, dar fac și alergare prin parc.

Mai fac antrenamente cu soțul meu, care cunoaște și el domeniul acesta și mă mai ajută cu unele sfaturi. Mă ajută parte mult la starea de bine și la tonusul meu zilnic. Nu țin regim alimentar, însă mă străduiesc să am mese fixe atunci când îmi permite timpul", a dezvăluit Elena.

vezi și:

FOTO Amica lui Hamilton l-a refuzat pe Cristiano: „Știți ce mesaj mi-a dat? L-am șters imediat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rapidist57
rapidist57  •  05 Ianuarie 2020, 18:42

Mai baieti, voi nesiliconate nu aveti pe acolo, unele normale cu pieptul ca Venus din Milo, nu ca tzatza Frosa din Ferentari?

caoradea
caoradea  •  05 Ianuarie 2020, 18:08

Gresit, pt ziaristii nostrii astistele sunt ele. Artistitii sun Becali (toti), Mimiskert, Borcica etc....

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Ianuarie 2020, 13:58

Mai usor cu "artistele"... Deocamdata n-au produs nimic legat de arta!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează