GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Face sport de când se știe: a jucat baschet de performanță, apoi a încercat scrima, handbalul și voleiul

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 09:00

Andreea Dorobanțu sau Andreea D., așa cum este cunoscută în industria muzicală, face senzație pe scenă! Are 32 de ani, dar a lucrat ca model internațional, în 2010 câștigând Miss Earth România și Miss Queen of Europe.

Și-a început cariera muzicală la 12 ani, iar succesul l-a cunoscut cu piesa "Rompedon", aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Chiar dacă muzica e marea dragoste, Andreea nu lipsește din sala de sport.

"Am practicat multe sporturi în copilărie, unele la nivel profesionist, cum ar fi baschetul. Dar am făcut și scrimă, handbal și volei, de plăcere. Trebuie să recunosc că de câțiva ani sportul pentru mine s-a redus la nivel de alergare și pilates. Am un program aglomerat, nu am timp să merg la sală, dar alerg o dată pe săptămână și fac ore de pilates, ședințe de exerciții intense, delicate cu articulațiile, ce necesită controlul musculaturii abdominale și simțul echilibrului, coordonate permanent cu respirația. Când este frumos afară îmi place să mă plimb cu rolele și îmi plac drumețiile pe munte", recunoaște ploieșteanca.

Andreea Dorobanțu +19 FOTO

Fără o mâna de fier lângă ea care să o îndrume în antrenamente, Andreea e decisă să apeleze la sfaturile unui profesionist. "Nu am un antrenor personal, momentan, însă intenționez să mă apuc de un program strict de pilates cu un specialist. Eu am norocul de a avea un metabolism bun și gene la fel de bune și nu țin niciun regim. În timpul sarcinii am acumulat 28 de kilograme, de care am scăpat fără vreun regim, în aproximativ un an, dar fără să fac ceva anume. Nu prea mă abțin de la nimic, dar nici nu sunt vreo gurmandă", spune Andreea

"Urmează să lansez cât de curând două piese, una solo și cealaltă în colaborare cu un artist român. Sunt două melodii energice, care sunt convinsă că vor distra foarte mulți oameni, la fel cum au făcut și celelalte piese lansate de mine"
Andreea, artistă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează