GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA

GALERIE FOTO FCSB vs Viitorul la Gala Fotbalului Românesc » Gluma lui Budescu în momentul în care a ridicat premiul unui coleg: "Asta e culmea"

FOTO: Raed Krishan +20   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 04 decembrie 2017 21:59

Lumea bună din fotbalul românesc a uitat de rivalitățile din Liga 1 și s-a adunat la Soiree - Exclusive Venue din Pipera. În această seară a avut loc ediția din 2017 a Galei Fotbalului Românesc, iar steliștii și cei de la Viitorul au obținut cele mai multe premii.

Printre prezentări de modă și fete frumoase, Gică Hagi le-a luat fața tuturor, așa cum a făcut-o și în vară, când a cucerit titlul de campioană în L1 la doar 8 ani de la înființarea clubului, iar George Țucudean a fost răsplătit pentru cele 13 goluri reușite în "A" la Viitorul în acest an și performanța câștigării campionatului.

Stelistul Romario Benzar a primit titlul de cel mai bun fundaș din România, iar Constantin Budescu a fost singurul care a bifat două premii: pentru fotbalistul anului și cel mai bun mijlocaș. Al doiela a ridicat și premiul primului: "Asta e culmea, să ridic eu premiul pentru cel mai bun fundaș după ce am tot fost criticat că nu fac faza defensivă", a zis Budescu amuzat. 

Chiar dacă a greșit în meciul Irlanda de Nord - Elveția, Ovidiu Hațegan a fost recompensat pentru anul excelent avut, cu delegări la meciuri importante în Champions Legue. "Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în momente grele și sper ca anul viitor să fie unul în care să le răsplătesc încrederea oamenilor care m-au susținut", a declarat Hațegan. 

Laureații anului 2017 la Gala Fotbalului Românesc
- portar: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina/Nantes)
- fundaș: Romario Benzar (Viitorul/FCSB)
- mijlocaș: Constantin Budescu (FCSB)
- atacant: George Țucudean (Viitorul)
- fotbalist: Constantin Budescu (FCSB)
- antrenor: Gheorghe Hagi (Viitorul)
- arbitru: Ovidiu Hațegan
- cea mai spectaculoasă ascensiune: Alexandru Băluță (CSU Craiova), Claudiu Niculescu (FC Voluntari)
- conducător de club: Cristian Bivolaru (Viitorul)
- premii de excelență: Sorin Cârțu, Mircea Sandu, Cornel Dinu, Nicolae Stanciu, Marin Dragnea, Teodora Albon, naționala de fotbal în sală
- cel mai bun tânăr jucător: Dennis Man
- premiul de excelență: George Galamaz
- cea mai bună emisiune de sport: DigiSport Matinal
- cel mai bun comentator: Vlad Enăchescu (Telekom Sport)
- cea mai bună carte: Adrian Dobre - "La masa presei"
- premiu special: Ana Maria Brânză, Ministerul Tineretului și Sportului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează