GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

GALERIE FOTO Giani Kiriţă a pus ghetele în cui şi a fost zugrav pentru o zi! Totul într-un show al Antenei 1 :D

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 12:18

Fostul jucător al celor de la Dinamo, Giani Kiriţă, a demonstrat într-un nou show de televiziune al Antenei 1 că are spirit de echipă.

Fundaşul ajuns acum la 37 de ani este concurent în cadrul emisiunii "Poftiţi pe la noi!”, iar acesta a fost nevoit să execute, pentru prima dată, cîteva sarcini de prin gospodărie care i-au dat ceva de furcă. “Nu mai tăiasem pînă acum o găină şi nici nu mai vopsisem. Fotbalul m-a ajutat şi mă ajută în continuare în tot ceea ce fac, pentru că am condiţie fizică bună. De asta am şi avut nevoie în primul rînd în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1!

M-am înţeles foarte bine cu Cătălin Botezatu, este super băiat şi dinamovist de-al meu, drept dovadă am şi rămas prieteni. La filmări a fost senzaţie. Am şi muncit, dar ne-am şi distrat. Bote este super băiat, Nicoleta Luciu este fată de treabă şi nici Daniela Crudu nu se lasă mai prejos”, a mărturisit Kiriţă.

Cei curioşi să vadă cît este de îndemânatic fotbalistul la astfel de îndeletniciri nu trebuie să rateze prima ediţie a emisiunii “Poftiţi pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 21 iulie, şi marţi, 22 iulie, de la 20:30.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează