GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SENAT

GALERIE FOTO Imaginile zilei! Mike Tyson în Senatul României! Un fost patron din Liga 1 i-a fost ghid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 13:21

Mike Tyson, unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a sosit astăzi în România.

Acesta a fost invitat să vină în Senatul României și a participat la ședința plenului. Tyson a fost așteptat cu mult interes la intrarea în Palatul Parlamentului. 

Cel care părea să facă pe ghidul pentru fostul pugilisit în clădirea Parlamentului este Nicolae Cristescu, fost patron al clubului Rapid.

Tyson, 50 de ani, a venit în România pentru a lansa o băutură energizantă, iar de la ora 15:00 va susține o conferință de presă. Mâine va avea un antrenament închis la academia SuperKombat din București.

LA CINĂ CU NĂSTASE

În Senat a venit și Ilie Năstase, fostul tenisman, care și-a făcut o poză cu americanul. Cei doi au vorbit câteva minute, iar Tyson l-a invitat la cină.

Iron Mike a fost campionul absolut la categoria grea și rămâne cel mai tânăr câștigător al titlurilor WBC, WBA și IBF la grei. La 20 de ani, americanul a cucerit centura WBA și a rămas în istorie grație stiului său agresiv de a lupta, dar și pentru viața extrasportivă și pentru scandalurile de care a avut parte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
doze
doze  •  05 Octombrie 2016, 16:40

tare-s curios cine l-a invitat?

adicn
adicn  •  05 Octombrie 2016, 15:13
Postat de de_pe_tarnave pe 05 Octombrie 2016, 14:21

La cati mascarici sunt in parlament, unul in plus ce mai conteaza!!

Că bine spui, vecine! Mare boxer...despre caracter/minte nu comentez!

becalidinamovit
becalidinamovit  •  05 Octombrie 2016, 15:05

mai bine te duceai pe bibera ,dupa la frf si comisia centrala de arbitrii sa faci niscaiva curatenie .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează