GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PATINOAR

GALERIE FOTO În ce stadiu sunt lucrările de la patinoarul Flamaropol + Când se va finaliza proiectul

FOTO: Facebook Valentin Dragomir +4   FOTO
FOTO: Facebook Valentin Dragomir

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 14:25

Lucrările de refacere și modernizare a patinoarului Flamaropol, din incinta Complexului Sportiv "Lia Manoliu", sunt în toi. 

Proiectul construcției noului patinoar, a cărui valoare estimată este de aproximativ 100 de milioane lei (circa 22 de milioane euro),  a început în 2016  și e preconizat să fie finalizat în primăvara lui 2019. 

Vechea construcție a fost demolată la finalul anului trecut, iar noul complex sportiv va avea o capacitate de 3.100 de locuri și va fi gata în aproximativ doi ani de zile, după spusele primarului Capitalei.

Construcția va avea o dublă funcțiune: atât patinoar, cât și un centru sportiv și de agrement care va conține bazin de înot, wellness, sală de baschet, săli de fitness și aerobic și spații pentru discipline de sport urban (skateboarding, skating, biking și escaladă).

Acoperișul clădirii va fi pietonal și va conține un spațiu amenajat special pentru practicanții de sporturi pe role, skate sau bicicletă.

Complexul va fi prevăzut cu 108 locuri de parcare, destinate publicului și sportivilor, dar și cu magazine de echipamente sportive, cafenele și restaurante, anunță sursa citată.

Vezi în galeria FOTO stadiul în care se află lucrările la patinoarul în care Primăria Capitalei investește aproximativ 22 de milioane de euro!

100.000.000 de leieste valoarea contractului de proiectare și construcție pentru patinoarul Flamaropol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează