DIVERSE  ·  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO INCENDIARĂ Blonda superbă de la "Vocea României" » Alina Coltan e fermecătoare, dar și un artist complex!

Articol de — Duminica, 16 Decembrie 2018

Alina Coltan e o blondă superbă, fermecătoare. Are o voce puternică, versatilă, un timbru inconfundabil și o personalitate energică!

Alenna, așa cum este cunoscută în industria muzicală de la noi, a devenit mult mai cunoscută după participarea la "Vocea României", în urmă cu trei ani. Arată impecabil și asta pentru că sportul are un rol aparte în viața ei.

"Sportul a făcut parte din viața mea de când mă știu. De mică, părinții mei au avut grijă să îmi facă cunoștință cu sportul în diferite forme. Am făcut înot, apoi tenis de câmp, iar în școală handbal. Acum obișnuiesc să merg la sală și să alerg din când în când în aer liber, dar asta în special vara.

De câteva luni am început să mă antrenez cu greutăți și am descoperit că mi se potrivește foarte bine acest tip de antrenament. Înainte eram setată pe cardio, ca mai toate fetele! Încerc să merg la sală cât mai des, aproape zilnic, dar trebuie să recunosc că în perioadele foarte aglomerate poate să treacă și mai mult de o săptămână fără să fac sport", recunoaște artista.

Alina Coltan +25 FOTO

Cum spectacolele live și concertele îi ocupă mult timp pe parcursul unei zile, Alina recunoaște că nu are un regim alimentar pe care-l urmează. "Cu regimul nu m-am înțeles niciodată bine. Sunt extrem de pofticioasă, nu mă pot abține de la nimic și pot spune că nu există mâncare care să nu-mi placă, atât timp cât este pregătită cum trebuie.

În schimb, am obiceiul de a mânca puțin și des și cred că asta mă ajută să-mi mențin greutatea. Am și un prieten antrenor de fitness care mă ajută cu sfaturi și care mă corectează atunci când greșesc", mai spune craioveanca.

Alenna are o experiență semnificativă ca solist, artist și om de scenă, colaborând cu mai multe trupe live de coveruri și având proiecte cu cei mai cunoscuți DJ din țară și din străinătate: "Pentru 2019 am în plan ceva piese noi atât solo, cât și cu proiectul Play Orchestra. Sper să vă placă!".

"Sportul m-a ajutat foarte mult în ultima perioadă. Am fost în depresie după moartea labradorului meu, Jazz, pur și simplu m-a pus la pământ"
Alina Coltan, artistăCe s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1