GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALERIE FOTO

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Iubita focoasă a lui Marius Niculae face SENZAȚIE în vacanța de vis din Maldive: s-a fotografiat în ipostaze savuroase!

FOTO: Instagram Oana Marica +6   FOTO
FOTO: Instagram Oana Marica

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 09:28

Retras din activitate, fostul dinamovist Marius Niculae, 37 de ani, duce o viață de lux și nu ezită să călătorească în cele mai extravagante destinații de pe glob. 

"Săgeată" și Oana Marica, bruneta cu care trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste tumultoasă, se află în Maldive de câteva zile, unde petrec o vacanță romantică în doi.

Partenera lui Niculae și-a înnebunit de-a dreptul fanii, postând câteva fotografii de-a dreptul incendiare pe contul său de Instagram din sejurul de vis din Maldive. 

Vezi în GALERIA FOTO imaginile incendiare postate de Oana Marica

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Ea moderează emisiuni sportive în Italia » A încercat să jongleze cu mingea, dezbrăcată, lângă piscină

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
b08dan
b08dan  •  06 Ianuarie 2019, 11:46

Le pasa de sport :))))

1618597915124142
Alexandru Chis  •  06 Ianuarie 2019, 11:41

Ce revista de sport este aceasta cand un individ se extaziaza cand vede o buca de femeie? Cat de sobri sunteti dvs, redactorii GSP daca sunteti in delir cand exponeti un san sau un picior descoperit de temeie?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează