GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INTERVIU

GALERIE FOTO Interviu cu răvășitoarea Ana Baniciu: “Admir patinajul și îmi place tenisul” » Cântăreața adoră să meargă la sala

FOTO: Instagram +17   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2018 10:43

Ana Baniciu, rebela sexy a industriei muzicale din România, se poate lăuda cu un trup de invidiat, nu doar cu o voce de excepție.

Cântăreață, actriță și compozitoare. Ana Baniciu este o artistă completă la doar 25 de ani. După mai bine de 5.000 de kilometri parcurși în concursul "Asia Express" de la Antena 1, Ana s-a întors în sala de fitness și a început să tragă tare pentru a recupera perioada petrecută în Vietnam, Laos, Cambodgia sau Thailanda.

"Merg des la sală, iar «nebunia» a început acum vreo 5 ani, de atunci a devenit un stil de viata. Am fost influențată în perioada aia pentru că eram în proiectul Lala Band, unde toți băieții făceau sport. Am zis să încerc și eu să văd cum pot să îmi modelez corpul și să văd dacă îmi place, fiindcă până atunci nu făcusem sport deloc. În trecut am lucrat și cu un antrenor personal și cred că am cam învățat ce trebuie să fac în sală. Mai sunt momente în care simt că mă plafonez și încerc să diversific, să merg și la clase, să înot sau să ies în parc la alergat", spune Ana.

"Sunt o gurmandă!"

Artista recunoaște că nu are un program bine pus la punct atunci când intră în sală: "De obicei, împart grupele musculare pentru că îmi este greu să lucrez tot.

Cel mai des lucrez picioarele, iar după fiecare antrenament fac câteva exerciții pentru abdomen. Fac multe exercitii atât cu aparatele, cât și cu greutatea corpului, dar cred că cel mai important este să vezi ce funcționează la tine, la ce reacționează corpul tău. Sportul este un hobby care mă face să mă deconectez și să mă descarc. Când nu sunt în sală, îmi place să merg la înot pentru că iubesc apa și mă relaxează foarte tare. Merg și cu bicicleta, când ajung la tatăl meu, în Corbeanca, și vara ies la alergat prin parc". 

Cu un program încărcat de apariții la TV, radio și concerte, Ana are grijă și la alimentație: "Încerc să mănânc cât se poate de sănătos. Sunt o gurmandă și mai scap câteodată, pentru că nu mă pot abține și pentru că am o familie în care se gătește extraordinar, dar reușesc cumva să mă redresez. E greu să mă abțin de la mâncarea mamei și a bunicii mele, care este delicioasă, dar și de la pizza sau burgeri... Îmi mai fac poftele, nu sunt absurdă". 

"Îmi place să mă uit la Olimpiadă, admir patinajul artistic și mereu stau să mă întreb cum de reușesc acei oameni să facă așa ceva. E un mister pentru mine! Îmi place foarte mult tenisul și urmăresc de fiecare dată când am ocazia meciurile românilor noștri, care ne fac de fiecare mândri!"Ana Baniciu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1065808933555529
Andrei Preda  •  25 Martie 2018, 20:30

Intre fata lui baniciu si baiatu lu socaciu il aleg pe flacaul lu geambasu - in principal pt creier si apoi pt curaj si determinare !

1603333626579973
Mircea Deca  •  25 Martie 2018, 18:56

cine- i pamparuda asta......................

Vezi toate comentariile (2)
Comentează