GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Irina Deaconescu, noua bombă sexy de la FCSB: e cucerirea lui Cristi Manea! A făcut videochat, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 12:49

Cristi Manea (22 de ani), noul fotbalist al FCSB-ului, ar avea o relație cu una dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul din România: Irina Deaconescu.

Manea și Irina au fost surprinși împreună într-un club, distrându-se, iar o fotografie cu ei a apărut în Cancan. Mai mult, cei doi au fost surprinși și într-un InstaStory al Laurei Giurcanu, o altă prezență mondenă. 

+11 FOTO

A făcut videochat

Irina Deaconescu face parte din topul vloggerițelor din România și are niște cifre foarte bune pentru domeniul său.

Tânăra originară din Bumbești Jiu are peste 500,000 de subscribers pe Youtube și aproape 6000,000 de fani pe Instagram. În spatele acestor numere se află, însă, o poveste tulburătoare.

Chiar în primul său vlog postat pe Youtube, ea a povestit că a făcut videochat când era elevă în clasa a XII-a pentru că avea nevoie disperată de bani.

„În familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat... Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni”, a spus Irina, conform observator.tv.

Din nefericire pentru ea, deși a încercat să țină ascunsă această perioadă, toți prietenii ei au aflat, inclusiv familia, iar pe internet au apărut mai multe poze cu ea dezbrăcată.

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO Joao Cancelo de la Manchester City are iubita perfectă » Veste mare primită de fotbalistul lui Guardiola!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
spartcapus
spartcapus  •  05 Octombrie 2019, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  05 Octombrie 2019, 18:37

acuma na. Doar nu era sa se apuce de scris cod masina. Iar pentru un *** ca Manea e perfecta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

477935505723108
Paolo DiCanio  •  05 Octombrie 2019, 17:49

Stire era daca se cupla cu vreo farmacista sau bibliotecara... Pe bune acum, niste pacalici cu bani si niste *** care se tot ruleaza intre ei... marele antrenor Pisti Kovacs avea o vorba, valoarea unui fotbalist e data si de calitatea femeii de langa el! Pe timpuri, alde Dinu, Boc, Dumitrache, ardeau balerine de la Opera... astia atata pot, videochatiste, ***, derbedoaice...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează