GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Vegană de 10 ani, Isha face senzație în sala de fitness, acolo unde merge de 7 ori pe săptămână: „Chiar mă simt extraordinar”

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2019 11:11

Muzica românească nu duce lipsă de talente, iar Isha este cea mai nouă apariție pe piață!

O artistă care își scrie propriile piese, compune textele, dar și liniile muzicale, și care a vrut să iasă în atenția publicului cu mesaje puternice pentru societatea în care trăim. De curând a lansat piesa "MyGirl", pentru susținerea comunității LGBT. Chiar dacă a alergat mult cu concertele, artista nu a renunțat la sport.

„Pentru mine, sportul este modul prin care reușesc să scap de stres și în același timp o activitate prin care îmi mențin corpul tonifiat și sănătos.

Mă simt foarte bine când fac mișcare, iar sentimentul de după nu se compară cu nimic, starea mea de spirit se îmbunătățește și mă simt plină de energie, iar asta mă motivează să fac mișcare în fiecare zi.

Merg zilnic la sală, îmi iau energia din sport. Când îmi permite timpul, sunt acolo și de 2 ori pe zi, însă întotdeauna al doilea antrenament este mai ușor, bazat pe stretching sau cardio”, spune artista de 28 de ani.

66584868 1073656396172595 1725238429513416704 n +16 FOTO

Isha recunoaște că nu ține un regim special, dar are antrenor pesonal:

„Nu am ținut niciodată niciun fel de regim, cred că este important să ne educăm să mâncăm sănătos și să ne hidratăm. De 2-3 ori pe săptămână mă antrenez cu un antrenor personal, este foarte important, simt și văd diferența.

El mă învață să fac corect exercițiile și mă ajută să îmi ating obiectivele! Practic yoga la nivel avansat de câțiva ani, este sportul meu preferat, cu toate că yoga la baza ei nu este chiar un sport, însă în Occident este perceput astfel. Îmi place foarte mult să practic ciclism, fac drumeții, kitesurfing și merg la ski”.

"Eu sunt vegană de 10 ani, iar de 8 luni am renunțat definitiv la gluten și zahăr. Chiar mă simt extraordinar!"
Isha, artistă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează