DIVERSE  ·  MIHAI FLAMAROPOL

GALERIE FOTO Lucrările la patinoarul "Mihai Flamaropol" au depășit cele mai optimiste estimări » Imagini EXCLUSIVE de pe șantier

FOTO: Vlad Nedelea +17 FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de — Luni, 30 Iulie 2018, 10:37

Lucrările la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din București sunt într-un stadiu avansat, devansând așteptările proiectanților. 

Deși are ca termen de finalizare data de 9 ianuarie 2021, lucrurile se mișcă foarte repede. Surse GSP.ro din cadrul Primăriei Capitalei susțin că lucrarea va fi gata în primele luni ale anului 2020, tocmai pentru a fi gata în mandatul actualului primar. 


  • Alegerile locale pentru primăria Bucureștiului vor avea loc în 2020, la o dată ce urmează a fi stabilită ulterior. 

Datele proiectului

Proiectul construcției noului patinoar area o valoare estimată  de aproximativ 100 de milioane lei (circa 22 de milioane euro). Noul complex sportiv va avea o capacitate de 3.100 de locuri.

Construcția va avea o dublă funcțiune: atât patinoar, cât și un centru sportiv și de agrement care va conține bazin de înot, wellness, sală de baschet, săli de fitness și aerobic și spații pentru discipline de sport urban (skateboarding, skating, biking și escaladă).

Acoperișul clădirii va fi pietonal și va conține un spațiu amenajat special pentru practicanții de sporturi pe role, skate sau bicicletă. Complexul va fi prevăzut cu 108 locuri de parcare, destinate publicului și sportivilor, dar și cu magazine de echipamente sportive, cafenele și restaurante, anunță Primăria Municipiului București.Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (3)

Silviu Cioceanu  •  01 August 2018, 00:55

Minciuni din partea conducerii primariei! Ultimele promsiuni erau inceputul anului 2019 cand hocheistii ar urma sa intre pe gheata. Asa am fost mintiti si cu traficul in Bucuresti si cu multe altele. Acum a dat-o cu 2020. Cu siguranta nu va face nimic fara alai politic si mesaj electoral. Suntem ultima tara din Europa care va avea patinoar artificial, despre ce vorbim? Ce lauda e asta ca vom fi pusi pe harta?

fibra  •  30 Iulie 2018, 13:50

Si aici sunt trei viteze, Incet,incetisor si pe loc? Cum 4 ani? Si aveti impresia ca stadioanele pentru CE-2020 vor fi gata in mai putin de doi ani? Speram ca 20% din cei ce sunt pe aceste locuri bizare mai au ceva educatie,dar din pacate procentul scade cu o viteza ametitoare.

redbuldog  •  30 Iulie 2018, 13:45

Dah estimari superbe...la noi se face in 4-5 ani,ce la chinezi dureaza 7-8 luni!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1