GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Minelli rupe topurile cu „Hola, yo me llamo Mariola” și dezvăluie: „Am o stare excelentă după ce fac sport”

Articol de - Publicat duminica, 02 iunie 2019 09:00

După ce a cucerit topurile din 12 țări cu single-ul „Empty Spaces”, Minelli revine în industria muzicală cu o nouă piesă, „Mariola”, care a devenit extrem de rapid un hit în România.

Pe numele ei real Luisa Ionela Luca, Minelli a colaborat până acum cu nume importante din industria muzicală, precum Markus Schulz, Marco&Seba, Vanotek, DJ Polique, Filatov&Karas, Arnold Palmer și Follow your Instinct. "Deși am deja cinci piese pe radio momentan, nu mă opresc aici, pentru că lucrez continuu în studio și asta înseamnă că o să tot auziți piese făcute de mine ori cântate de mine", spune aceasta.

Minelli +31 FOTO

Artista are zeci de concerte și apariții la radio și TV, dar nu fuge de sport, de mișcare. "Nu pot spune că sunt o mare sportivă, însă mă străduiesc să fac mișcare cât mai des pentru că îmi place foarte mult starea de bine pe care o am după. Încerc să fac exerciții acasă cam de trei, patru ori pe săptămână. Înainte mergeam la sală și la fel procedam si acolo. Eu nu am avut până acum un antrenor personal, însă aș vrea să fac câteva luni cu cineva experimentat, pentru că mi se pare că așa lucrezi eficient și exact pe ce ai nevoie", recunoaște ea.

"Am stat o perioadă în Germania, unde am practicat, câteva luni, squash și mi-a plăcut mult. Mă și distram, făceam și cardio. Eram în priză continuu. E o formă foarte plăcută de a fi în formă și cu siguranță o să caut să reiau asta în București, cât de curând. Oricum, nu am ținut niciun regim alimentar până acum. N-a fost nevoie! Cred foarte mult în a mânca echilibrat: dacă nu faci excese, reușești să trăiești armonios. Chiar dacă îmi e foarte greu să mă abțin de la ciocolată, cornuri, cozonac și tot ce înseamnă blat pufos și ciocolată. Ha, ha, ha! Iubesc ciocolata și ciocolata mă iubește pe mine!", mai spune Minelli.

Minelli +31 FOTO

 Întotdeauna mi-am dorit să cânt pe un stadion! Am reușit să-mi îndeplinesc visul ăsta acum câteva zile, când am cântat pe stadionul din Galați la Forza ZU"
Minelli, artistă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează