DIVERSE  ·  INEDIT

GALERIE FOTO Nadia Comăneci, cvintuplă campioană olimpică la gimnastică, a realizat un pictorial special în urmă cu o lună pentru a promova produse tradiționale românești

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 10:15

Nadia Comăneci a venit din Statele Unite ale Americii pentru o ședință foto specială. A dedicat câteva ore unui pictorial care a avut loc la Grădina Vlahiia din Snagov pentru a promova mai multe produse handmare realizate în România de IIANA.

"Este primul shooting pe care îl fac cu haine tradiționale stilizate. Eu purtam ie și când eram mititică și știu foarte bine cât de importantă este tradiția în România. Hainele neoetnice pe care le-am fotografiat le voi lua cu mine și abia aștept să le îmbrac la evenimentele importante la care voi participa. Ținutele cu influențe tradiționale românești mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colț al lumii m-aș afla", spune Nadia.

Alina Isakovic, manager IIANA, brandul românesc pentru care a pozat Nadia, povestește pentru Gazetă cum au ajuns să colaboreze cu campioana olimpică. "În anul Centenarului ne-am dorit să colaborăm cu români care au făcut istorie pentru România. Am contactat-o pe Nadia și i-am transmis propunerea noastră. Până să ne dea un răspuns final, a făcut un lucru care ne-a surprins.

A cumpărat produse de pe siteul nostru pentru a vedea că sunt autentice și sunt realizate în România, nu în altă parte! Apoi a acceptat imediat să pozeze pentru noi. Am cunoscut un om modest, implicat și care pune multă pasiune în tot ceea ce face. Am stat lângă un om atât de special", dezvăluie Alina.   

În cele câteva ore petrecute ca model, Nadia a îmbrăcat șapte ținute create special pentru ea, cusute de femei din Oltenia, Argeș, Moldova, Bucovina și Transilvania.Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Bologna
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Valladolid
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×