GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Nika, o imagine nouă și fresh în industria muzicală românească: "Până și febra musculară mă face să mă simt împlinită"

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 12:02

Influențată de muzica jazz și soul, Nika este un artist special. Își scrie și cântă piesele astfel încât publicul să se bucure de muzică și să uite de griji.

Pe numele ei real Nicoleta Gavriliţă, artista celor de la Quantum Music este născută în Republica Moldova, dar publicul de la noi a primit-o imediat.
A participat la Vocea României, emisiune care i-a schimbat viața. "De când am început să-mi scriu piesele, acum câțiva ani, toată lumea zicea despre ele că sunt ciudățele, ceea ce a ajuns să fie un compliment pentru mine", spune Nika. A lansat piesa "Tu auzi", care a depășit 1 milion de vizualizări, iar pe lângă concerte și apariții live, Nika nu ratează niciun moment să meargă la sală și să facă sport.

"Sportul reprezintă sănătate, mobilizare, încărcare cu energie, deconectare de la stres și o formă mișto de meditație. Am bicicletă și abia aștept să se deschidă sezonul cald ca să mă pot plimba cu ea oriunde. Mă relaxează foarte mult când îmi pun căștile în urechi, îmi ascult piesele și pedalez. Până și febra musculară de la finalul zilei mă face să mă simt împlinită", spune Nika.

 

Pofticioasă, artista de 25 de ani se gândește și la un antrenor personal pe viitor: "La momentul respectiv pot să zic că sunt mândră dacă reușesc să mă abțin de la burgeri sau pizza timp de 10 zile, iar atunci când nu pot, mă autodepășesc cu o supă de legume fără gust sau o salată. Îmi creez propriul gen de «echilibru»! Oricum, două lucruri îmi doresc în viitorul apropiat: să am un antrenor personal care să aibă răbdare cu mine și un nutriționist care să-mi îmbunătățească alimentația. Cel mai greu îmi e să mă abțin de la burgeri, pizza, paste și sushi. Ah, so cliche!".

"Ce urmează în muzică? Abia aștept să aflu. Urmează multă muzică, idei inedite pe care abia aștept să le realizăm împreună cu echipă. E doar începutul, vă promit!"
Nika, artistă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close