GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT & BEAUTY

GALERIE FOTO O sexy cântăreață nu stă nicio zi fără sport: "Îmi place tenisul și ador să mă uit la fotbal"

FOTO: Facebook +9   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 24 iunie 2018 11:17

Camelia Hora, cunoscută sub numele de scenă Kamelia, este nelipsită din sala de sport, acolo unde are un program bine pus la punct pentru a avea rezultatele dorite.

Kamelia e una dintre cele mai frumoase artiste din industria muzicală din România. S-a născut în judeţul Bihor, în localitatea Ştei, şi este absolventă a Facultăţii de Geografie din cadrul Universității de Vest din Timişoara. În vârstă de 31 de ani, Kamelia are zeci de hituri lansate, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Cum vara este plină de concerte și evenimente speciale, bihoreanca are timp și pentru sala de sport: "Încerc să îmi fac timp, oricât de plin e programul meu. Și sunt fericită că reușesc să ajung de două, trei ori pe săptămână. Fac zece minute de cardio la începutul antrenamentului și la final de fiecare dată. Însă în fiecare zi lucrez alte grupe de mușchi: fie partea superioară, fie cea inferioară, fie un circuit, depinde de ziua respectivă".

Kamelia recunoaște că are un antrenor personal, care o pune la punct cu toate noutățile în materie. "De la vârsta de 14 ani merg la sală și am făcut antrenamentele singură mult timp. De patru ani am un antrenor personal, Bogdan Umanschi, iar el m-a învățat multe lucruri. Unul dintre ele, și poate cel mai important, este cum să fac corect toate exercițiile, mai ales că eu am anumite probleme cu spatele și trebuie mereu să am grijă. M-a ajutat și să înțeleg ce mănânc și ce e bine să mănânc. Dacă suntem aici, recunosc că cel mai greu mi-e să mă abțin atunci când văd croissantul cu unt. Pfff!", spune cântăreața.

Frumusețea și antrenamentele de la sală au dat roade! În 2014 a fost nominalizată în topul celor mai sexy o sută de femei ale anului din România, realizat de revista FHM, unde în urma voturilor s-a situat pe locul 12!

"Încerc să mănânc cât mai sănătos, fără pâine, deși iubesc produsele de panificație, fără dulciuri, deși iubesc dulciurile, fără prăjeli și să mănânc legume și fructe! Pe lângă sală, din păcate nu prea am timp și pentru alte sporturi, dar îmi place tenisul și ador să mă uit la meciurile de fotbal!". 

"Apreciez toți sportivii pentru că e nevoie de foarte multă muncă și ambiție ca să ajungi la astfel de performanțe"Kamelia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  24 Iunie 2018, 15:51

Kamelia ??? Cine mai este si asta ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează