GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

GALERIE FOTO Pippa Middleton s-a transformat din domnişoară de onoare în atletă

Pippa Middleton (dreapta, foto Daily Mail) +2   FOTO
Pippa Middleton (dreapta, foto Daily Mail)

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 06 iunie 2011 13:04

Pippa Middleton, cumnata prinţului William, celebră pentru posteriorul ei perfect, a fot remarcată în weekendul trecut şi ca sportivă. Sora mai mică a lui Kate Middleton a alergat cursa de 5 kilometri din cadrul unei întreceri de triatlon, desfăşurată la Bleinheim Palace, Oxfordshire.

Pippa a fost însoţită la acest eveniment sportiv de doi prieteni. Ea a preferat să participe la partea de alergare a competiţiei, în vreme ce prietenii ei au luat parte la înot şi ciclism. Îmbrăcată într-un costum roz cu verde şi purtînd o pereche de ochelari, Pippa (28 de ani) a încheiat cursa în 25 de minute şi 30 de secunde.

Frumoasa soră a viitoarei regine a Marii Britanii s-a antrenat zilnic pentru aceste triatlon şi a fost pregătită de un fizioterapeut ca să ajungă în maxim de formă în ziua disputării triatlonului.

În rest, Pippa Middleton ia lecţii de gimnastică Pilates şi joacă tenis şi hochei de cîmp. "Oamenii s-au bucurat că Pippa a venit să alerge la această întrecere", a spus Alex Coulson, un organizator al triatlonului care a strîns peste 6.000 de spectatori. "Prietenii ei au terminat cursa cu timpi excelenţi şi i s-au alăturat pentru a trece linia de sosire împreună".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
stelist1986
stelist1986  •  06 Iunie 2011, 11:25

eu zic ca nu e scoasa in evidenta cat ar merita . e o personalitate debordanta si decisiva in viata publica. nu stiu de ce Tolontan nu aloca cateva editoriale pe tema asta. Ioanitoaia ar trebui sa aloce un buget de 5-600.000 Eur, sa se duca in Anglia cu o echipa de jurnalisti si sa expuna fenomenul mai pe larg.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează