GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO Relaţie - surpriză! Unul din cele mai sexy fotomodele din lume, în braţele unui jucător de la Barca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 august 2012 17:43

Unul dintre zvonurile verii tocmai a fost confirmat de presa spaniolă: Dani Alves, fundaşul Barcelonei, are o relaţie cu fotomodelul de origine israeliană Bar Refaeli.

Alves a divorţat de soţia sa, Dinorah, anul trecut, încheind o căsnicie din care au rezultat doi copii. Bar a fost în trecut iubita lui Leonardo DiCaprio.

Fotomodelul a fost văzut pe Camp Nou la mai multe meciuri în ultima jumătate de an, iar presa mondenă a speculat imediat că ar avea o relaţie cu Gerard Pique sau Cesc Fabregas. Bar venise însă pentru cu totul alt gen de fotbalist, nu chiar în prim plan şi nici la fel de arătos ca ceilalţi doi: Dani Alves.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 August 2012, 12:18

Daca Alves e barbat bine...ce sa mai...cred ca e si cu zece cm mai scund ca ea ! Ma duc cu gandul la Karebeu si Sklenarikova ! Adica.... frumoasa si bestia !

neuercainerosu
neuercainerosu  •  22 August 2012, 19:59

Este mult prea frumoasa pentru Alves.

grande.balaci
grande.balaci  •  22 August 2012, 19:16

cancan....vai steaua voastra,prietenii ziaristilor!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează