GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Senzuala Andreea Olaru nu stă nicio zi fără sală » Secretele corpului de invidiat

FOTO: Cătălin Munteanu +10   FOTO
FOTO: Cătălin Munteanu

Articol de - Publicat duminica, 03 iunie 2018 09:36

Andreea Olaru, artista de 23 de ani din Botoșani, e fana sporturilor cu motor are un program fix de la care nu se abate: în fiecare zi, de la ora 09:00 la 10:30, face antrenamente serioase în sala de fitness, iar duminica e rezervată pentru yoga.

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența de la Vocea României din urmă cu doi ani, iar de atunci calitățile ei nu au mai putut fi trecute cu vederea. Născută în Botoșani, Andreea și-a descoperit talentul și pasiunea pentru cântat atunci când avea 6 ani! Dar, culmea!, nu a fost îndrumată către muzică. A terminat Facultatea de drept, dar până la urmă a decis că muzica este pasiunea ei cea mare! 

La finele lunii februarie a acestui an a lansat primul ei single, "Oare o să-ți amintești?", clip cu peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Chiar dacă are programul încărcat cu evenimente și concerte, Andreea își face de fiecare dată timp și pentru sport.

"Oricât de plin ar fi orarul meu, pentru sală găsesc mereu timp. Am stabilit de ceva vreme ca programul meu de sală să se desfășoare dimineața. Am un antrenament fix pe care îl urmez mereu. Începând de luni până vineri, de la ora 09:00 până la 10:30, mă găsești doar în sala de sport. Miercurea fac pauză. Uneori am antrenamente și sâmbăta", spune Andreea. 

Botoșăneanca de 23 de ani e serioasă când vine vorba de sport: a avut un antrenor personal, iar acum urmărește mai multe cursuri pe care le pune în practică: "Am avut antrenor la început. După ce am învățat perfect ce și cum am de făcut atunci când merg la sală, am început să fac singură tot programul pe care-l am de pus în practică. Și de atunci așa a rămas. Pe lângă mersul la sală, am început de curând să cochetez cu yoga. Mă uit pe canalul de YouTube al lui Boho Beautiful, o tipă foarte mișto care te învață cum să faci asta acasă. În fiecare duminică cu asta mă ocup".

Ca să strălucească pe scenă și să arate impecabil, Andreea are și un regim alimentar echilibrat pe care-l urmează cu strictețe. "În ultima perioadă citesc tot felul de chestii despre nutriție. Am un regim alimentar echilibrat, dar pe care vreau să-l perfecționez și mai mult. Asta nu înseamnă că nu îmi fac și câte o poftă din când în când. Ha, ha, ha! Dar sunt atentă la ce mănânc!", recunoaște artista. 

"Îmi place foarte mult de Simona Halep. Cui nu i-ar plăcea? Are o determinare și o forță interioară incredibilă! Cu fotbalul mai ușor, spre deloc. Nu prea mă pasionează"Andreea Olaru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1308183692641866
Diana Dim  •  03 Iunie 2018, 18:02

Decat osanale pentru Steaua si Becali, mai bine asa! Citim cu placer, ne uitam la poze si uitam de fotbal. Tot inainte!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Iunie 2018, 14:23

cat a costat spamul pentru *** asta obosita ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează