GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Sunt woooow și-au "incendiat" internetul în 2018 » Ele sunt cele mai frumoase cinci artiste din România!

Articol de - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 09:00

 Gazeta a ales cele mai frumoase cinci artiste din România care au fost publicate în paginile ziarului la rubrica "Sport&Beauty".

LOCUL 1 » Dana Neacșu - DJ Harra

E cunoscută în întreaga lume că mixează fără sutien, o idee care a făcut-o celebră după ce a importat-o de la ruși. "Artista de 35 de ani recunoaște că e o fire activă și face sport de la 6 ani. "Am încercat tot felul de sporturi, karate, balet, gimnastică, handbal, până și fotbal! De 7 ani m-am îndrăgostit de snowboard. Sportul pentru mine e o necesitate, la fel ca și gogoșile. Ha, ha, ha! Merg la sală cam de trei ori pe săptămână", dezvăluie DJ-ul. 

LOCUL 2 »  Gabriela Amzaru - Aza

Are 19 ani și a fost semifinalistă la "Vocea României". A făcut 5 ani atletism, e pasionată de muzică şi de dans, fiind remarcată de cei mai buni compozitori din România. "Merg la sală, mă țin de programul pe care-l am și reușesc să fiu de trei ori pe săptămână în sala de sport. Am un program superîncărcat, dar în trecut am făcut 5 ani de atletism, am câștigat numeroase premii și am rămas cu o experiență minunată. Niciodată nu las sala de sport pe ultimul plan!", spune Aza.

LOCUL 3 »  Alina Coltan - Alenna

O blondă superbă, fermecătoare! A participat la "Vocea României" în urmă cu trei ani. Arată impecabil și asta pentru că sportul are un rol aparte în viața ei. "Sportul a făcut parte din viața mea de când mă știu. De mică, părinții mei au avut grijă să îmi facă cunoștință cu sportul în diferite forme. Am făcut înot, apoi tenis de câmp, iar în școală handbal. Acum obișnuiesc să merg la sală și să alerg din când în când în aer liber, dar asta în special vara", recunoaște Alina.

LOCUL 4 » Cristina Bîzu - Morena

A fost un fotomodel de succes, a pozat și defilat pentru cei mai mari designeri internaționali, dar a decis că muzica poate să-i aducă celebritatea. "Sportul este efectiv lucrul care mă eliberează! Pur și simplu, mă simt mai energică, mai vie după un antrenament. Îmi place să încep ziua cu zâmbetul pe buze! Prefer antrenamentele în aer liber. Când vremea e bună îmi place să fac trasee pe munte chiar și câte 8 ore pe zi", spune Cristina.

LOCUL 5 »  Otilia Brumă

A dat marea lovitură cu hitul "Bilionera" ce are peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube și săptămâni bune în topul celor mai ascultate piese din lume! "Chiar dacă sunt mai mereu pe drumuri, sportul pentru mine e un stil de viață. E modul prin care eu îmi exprim sentimentele și mă ajută să mă descarc de toate problemele acumulate în timpul zilei! Merg la sală chiar de trei ori pe săptămână, iar atunci când am timp alerg prin parc", a declarat Otilia.

 Morena +25 FOTO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează