GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Superba Elena Gheorghe „rupe" inimioarele pe internet! Secretul: „Sportul este cel mai bun remediu antistres”

Elena Gheorghe +39   FOTO
Elena Gheorghe

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 09:00

Elena Gheorghe merge la sala de fitness, îi place să alerge și să se plimbe cu bicicleta prin parc, dar recunoaște că marea dragoste e înotul

Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală românească. A debutat la trei ani, alături de mama ei, apoi a început să bifeze festivaluri pe bandă rulantă, unde a primit zeci de premii.

În urmă cu 17 ani devine vocea principală a formației Mandinga, iar din 2006 și-a început cariera solo, unde are succesul pe care-l aștepta. În vârstă de 33 de ani, Elena e și una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Și asta pentru că nu spune niciodată "nu" mersului la sala de sport.

Elena Gheorghe +40 FOTO

"Fac zilnic sport pentru că e important pentru mine. Trebuie să facem sport fiecare dintre noi, să mergem la sală sau să dăm o tură cu bicicleta prin parc. Să alergăm, să facem mișcare, să scăpăm astfel de griji și de probleme. Să ne ocupăm de noi cel puțin jumătate de oră pe zi, atunci când trebuie să facem mișcare. Eu merg la sală, unde fac exerciții cardio, dar și o mulțime de abdomene. Iubesc să înot și vă garantez că sportul este cel mai bun remediu antistres. Chiar e cea mai bună metodă de relaxare. Uit de absolut tot atunci când intru în sală", spune Elena.

"Atunci când am timp îmi place să fac jogging. Pentru mine funcţionează mai bine decât yoga, când e vorba de eliberare de stres"
Elena Gheorghe, artistă

Cu un program superplin, multe apariții media, concerte și evenimente, Elena nu se abate niciodată de la orele de masă. "În adolescență am fost grăsuță, aveam atâtea kilograme cât am avut și în sarcina cu Amelie, adica 58 de kilograme. Am ținut o cură de slăbire prostească înainte să intru la liceu și atunci am slabit vreo 10kg.

N-a fost sănătos, dar de atunci mi-am promis că n-o sa mai ajung acolo. Încetul cu încetul am învățat să mananc echilibrat. Să gust din ce mi-e poftă. Să nu mă frustrez, dar nici să sar calul. Așa că sunt pentru mâncarea sănătoasă, dacă se poate și fără prăjeli ar fi minunat. Iar seara după 20:00 ceai și apă din belșug. Legume, fructe, pește alb, vită, curcan... Cam asta mâncam eu în timpul sarcinii", recunoaște artista. 

Elena Gheorghe +40 FOTO

"Mă ține în formă munca și pasiunea pentru profesia pe care o am. Pe 23 mai, la Sala Palatului voi pune în scenă cel mai mare și mai curajos eveniment de muzica armânească. Spectacolul se numește “Luna albă” și va fi un mix extraordinar între muzică, dans, tradiții și grafică. Tot atunci voi lansa și noul meu album de muzică armânească la care am lucram aproape jumătate de an cu muzicieni talentați și sunt tare mândră de ce a ieșit"
Elena Gheorghe, artistă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează