GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

GALERIE FOTO & VIDEO Seară emoționantă în familia Hagi: Gică a văzut-o în premieră pe Kira în rolul principal într-o piesă de teatru în România! Declarații: "Offff. Așa a zis tata?"

Articol de , - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 17:43

Sala de teatru a Colegiului Național "Sfântul Sava" din București e plină până la refuz. Kira, fata de 22 de ani a lui Gică Hagi, o interpretează pe controversata prințesă Martha Bibescu. Kira Hagi a avut rolul principal în piesa de teatru "Martha. Povestea romanțată a unei prințese"

"Aceasta e o zi care va intra în istorie! Trebuie să mă ridic la rangul strămoșilor mei", își începe rolul. Nu are emoții, e dezinvoltă, schimbă stările rapid. Plânge, zâmbește, tremură de emoție. Trăiește momentul! În sală spectatorii nu mișcă, la fel și Gică Hagi, atent la fiecare cuvânt pe care-l pronunță fata lui.

Kira e vizibil emoționată, dar aplauzele de la finalul piesei de 70 de minute o fac să zâmbească. "Am avut emoții mari de tot, ca la orice spectacol. E o povară destul de mare să te ridici la înălțimea unor astfel de nume, cele pe care încercăm noi să le interpretăm. De fiecare dată când aud însă aplauzele înțeleg că pot să fiu mândră de mine! Teatrul e sufletul meu, iar filmul e ambiţia mea! M-am îndrăgostit de Martha și mă regăsesc în ea", spune Kira.

"Am un singur scop! Să-mi ajut poporul! Scopul meu este să salvez ce se poate salva. Oamenii și inima acestei țări, cultura noastră!"
Kira Hagi, replică din piesă

"Regele" vrea un film scris de Kira

La finalul reprezentației, Gică Hagi avea emoții, dar se gândea deja la viitor. "Kira trebuie să facă filmul despre viața mea! Ea o să-l facă! O să vedeți. Are temă deja pentru asta. O să facă și o carte. Nu prea-mi cere părerea atunci când își alege rolurile, dar eu o susțin de fiecare dată. Are entuziasm și muncește mult. Cred că e o seară de început frumoasă pentru ea. Face totul cu o pasiune mare și îi place ce face. Iubește tot! Sunt un tată fericit pentru că am doi copii minunați și-mi doresc să fie dedicați unor lucruri frumoase", a spus "Regele". "Offff. Așa a zis tata? Trebuie să găsesc cine să-l joace. Ha, ha, ha! O să vedem, avem timp", a punctat Kira.

"Martha. Povestea romanțată a unei prințese"

de Ileana Răducanu

Actori: Kira Hagi, Pavel Ulici, Emilia Bebu, Rareș Florin Stoica, Marian Olteanu, Nicolas Cațianis jr., Diana Chira, Ana-Maria Iorga, Ana Vișan.
Regia: Sandra Mavhima. Muzică: George Grigoriu. Scenografia: Andreea Mureșan. Costume: Lena Criveanu. Light design: Cătălin Niculescu

kira 5

"Sunt mândră de fiecare proiect la care am lucrat, pentru că m-a pus în ipostaze noi, mi-a împins limitele și m-a făcut un profesionist și un om mai bun! Cu Kira am mai lucrat și o admir"
Sandra Mavhima, regizorul piesei

"E talentată, știu cât munceşte zi de zi, câte nopţi nedormite are şi mă bucur foarte mult pentru realizările ei. Citește mult, se uită la filme. Cred că a interpretat foarte bine rolul. Ca un simplu suporter al ei, un fan înfocat, a fost foarte bine"
Ianis Hagi, mijlocaș Viitorul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  27 Decembrie 2018, 17:55

E Kira actrita cum e si Ianis fotbalist. De telenovela.

ray51
ray51  •  27 Decembrie 2018, 11:33

Ce poate fi mai imbucurator pentru un parinte? Bravo Gica, ai doi copii care gandesc frumos si se comporta la un nivel ridicat educational. Bravo tie si sotiei. Aveti o familie bine canalizata spre PLUS (nicidecum formatiunea lui Ciolos).

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Decembrie 2018, 17:11

Nu exista nici cea mai vaga conexiune intre sport si aceasta informatie generala. Decat daca iei *** ***, *** sau mult alcool. Pai da, asa da, asa ajungi sa te crezi orice, cosmonaut, jurnalist, etc. *** o fi fost *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează