GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GAME OF THRONES

GAME OF THRONES // „The Mountain” din Game of Thrones, desemnat cel mai puternic om din Europa pentru a 5-a oară! Imagini cu colosul de 2.05 metri alături de superba lui soție

„The Mountain” din Game of Thrones +11   FOTO
„The Mountain” din Game of Thrones

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 12:57

GAME OF THRONES //  Hafþór Júlíus Björnsson, starul din Game of Thrones, actor care îl înterpretează pe Gregor Clegane / „The Mountain”, a reușit să repete, pentru a 5-a oară, o performanță de excepție. Islandezul de 2.05 metri a devenit din nou „cel mai puternic om din Europa”.

Actorul din serialul de succes„ Urzeala Tronurilor” a participat recent la o serie de întreceri fizice solicitante, într-un concurs care a avut loc la Leeds (Anglia), în First Direct Arena.

„Mulțumiri imense familiei, minunatei mele soții și prietenilor care m-au încurajat. Am muncit zi de zi pentru a fi gata pentru această competiție”, a declarat Hafþór Júlíus Björnsson, cel care joacă rolul „Muntelui” din Game of Thrones

Sezonul opt din Game of Thrones începe pe 15 aprilie, la HBO! 

Vezi aici o galerie foto cu Hafþór Júlíus Björnsson, alături de soția lui, superba Kelsey Morgan Henson: 

943842 hafr jlus bjrnsson 11 +12 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează