GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GAME OF THRONES

GAME OF THRONES // VIDEO Comparații geniale ale lui John McEnroe: „Cersei Lannister e Maria Sharapova, orice bărbat o vrea și orice femeie o urăște!” » Cine sunt Nadal Federer și Djokovic

John McEnroe
John McEnroe

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 19:21

John McEnroe a apărut într-un video amuzant creat de Eurosport, inspirat de celebrul „Game of thrones”.

Fostul tenisman, acum analist la postul TV, a comparat o serie de jucători cu personajele serialului:

Robb Stark e Sascha Zverev, tânăr, arătos, neînfricat, ții cu el, dar e ucis încă din primele sezoane, la fel ca Sascha în primele tururi de la turneele de Mare Șlem.

La Jon Snow e ușor, același păr strălucitor, aceeași grație în luptă. Considerat mort un timp, a înviat. Își alege singur bătăliile, dar și-a pierdut interesul pentru tronul suprem. Cine altul? Roger [Federer]!

Novak Djokovic adună o armată de oameni loiali care predică pe teme de dreptate socială și salarii egale, dar dacă dai de el pe teren va elibera dragonul și te va transforma în cenușă. Novak e Daenerys Targaryen.

Fernando Verdasco e Khal Drogo. Amândoi arată bine fără tricou, dar dispar rapid din peisaj.

O fată care a îndurat multe pierderi și eșecuri, o regină care își conduce regatul fără egal, Serena Williams e Sansa Stark.

Jamie Lannister, Recigidul, și-a primit porecla după ce a ucis un rege la o vârstă foarte fragedă. Rafael Nadal a făcut exact același lucru când l-a dat jos pe regele Roger.

Andy Murray și Ned Stark sunt aceeași persoană. Loiali țării și familiei, dar cu tendința de a-și pierde capul când sunt nervoși.

Cersei Lannister e feroce și neiertătoare, orice bărbat o vrea și orice femeie o urăște. E Maria Sharapova.

Mesaj pentru fanii supărați: nu ne cereți să rescriem tot, pentru că nimic nu a fost scris. Nici măcar eu nu știu finalul!

[intervine Barbara Schett, fostă jucătoare, în prezent și ea analist Eurosport] Nu știi nimic, John McEnroe!”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
wishmaster
wishmaster  •  01 Iunie 2019, 01:51
Postat de anti.cioban pe 31 Mai 2019, 20:05

Eu l-am vazut (din pacate). Acum pot spune cu mana pe inima ca e o tampenie de proportii cosmice.

ai văzut 8 sezoane intinse pe 9 ani și ai conchis ca e o tampenie de proportie cosmice... ce sa zic? te hotarasti greu! ești Balanță sau ești femeie?

wishmaster
wishmaster  •  01 Iunie 2019, 01:47
Postat de reteleanu pe 31 Mai 2019, 19:32

nu stiu despre ce vorbeste. sunt unul dintre fericitii care n-a vazut niciun episod din tampenia aia.

mai bine ca nu l-ai văzut... nu e pentru orice ***. îți trebuie ceva cultură și ceva cărți citite ca sa te prindă și sa și intelegi ceva din el. ramai la Las Fierbinti, faci parte din publicul țintă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  31 Mai 2019, 21:00
Postat de mrtweaks pe 31 Mai 2019, 20:29

E o mandrie aparte pentru unii sa se dezica de cultura pop si nu rateaza vreo ocazie sa ti-o zica. :-))

Să mi-o zicā? Oh mi s-a adresat de la inceput chiar mie... Ramîn nelamurit. Daca n-ai vazut ceva, nu poti sa zici ca-i bun sau este o tîmpenie... Logic ar fi fost: am vazut 1-2 episoade si am considerat ca este o tîmpenie, sau nu mi-a placut...etc

Vezi toate comentariile (10)
Comentează