GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GAME OF THRONES

GAME OF THRONES // VIDEO Interviu spectaculos cu Pilou Asbæk, vedetă în Game of Thrones » Fan devotat Tottenham și Christian Eriksen: „E ceva unic acolo, iar el e printre cei mai buni din lume”

Pilou Asbæk, abilul Euron Greyjoy din Game of Thrones
Pilou Asbæk, abilul Euron Greyjoy din Game of Thrones

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 13:57

Pilou Asbæk, actorul danez de 37 de ani devenit cunoscut pentru interpretarea lui Euron Greyjoy din serialul Game of Thrones, este un mare susținător al lui Tottenham. Acesta a acordat recent un interviu site-ului oficial al echipei londoneze, în preziua lansării primului episod din sezonul 8. 

Asbæk, care apare în serial pentru prima oară în sezonul 6, a vorbit despre rolul său din Game of Thrones, dar și despre cum e perceput fotbalul din Premier League în Danemarca, țara sa natală. Actorul a ținut să-l laude pe compatriotul Christian Eriksen, mijlocașul ofensiv de 23 de ani al lui Tottenham. 

„(...) Să fiu în Game of Thrones e un vis devenit realitate pentru că e cel mai mare show din lume. Am fost atât de privilegiat, am văzut meciuri în Barcelona, în Sevilla, în Germania, în Danemarca, am văzut meciuri peste tot prin lume datorită Game of Thrones. 

În Danemarca, cele mai importante 4 cluburi sunt Leeds United, datorită istoriei, Manchester United, datorită lui Peter Schmeichel (n.r - portar la  Manchester United între 1991 și 1999), Liverpool, datorită lui Jan Mølby (n.r - fost mijlocaș la Liverpool între 1984 și 1996) , și apoi Tottenham. Îl avem acum pe Christian Eriksen, care joacă aici din 2013. Dacă te uiți pe cifre, e unul dintre cei mai buni din lume.

Cred că următoarea generație de danezi va iubi Tottenham, așa cum făceau în anii '70-'80 cu Liverpool și în anii '90 cu Manchester United și Leeds. Tottenham a creat ceva unic, are una dintre cele mai ofensive linii de atac din fotbal, e pur și simplu uimitor!”, a declarat Pilou Asbæk, pentru site-ul oficial al celor de la Tottenham. 

8 goluriîn 42 de meciuri a reușit Christian Eriksen pentru Tottenham în acest sezon

3e numărul sezoanelor în care Pilou Asbæk apare în Game of Thrones

Euron Greyjoy (Pilou Asbæk), în sezonul 7 din Game of Thrones

Vezi și: FOTO 10 personaje din Liga 1 care par rupte din Urzeala Tronurilor » Ce rol ar juca Gigi Becali și cine e Jon Snow

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează