GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GAZETA CU DVD

Gazeta Sporturilor vă oferă joi, 4 noiembrie, thriller-ul "Gamer" » Prea bun ca să nu fie adevărat!

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2010 00:00

Societatea viitorului va fi o combinaţie de Second Life şi Warcraft.

Cum ar fi dacă luptele de la jocurile pe computer s-ar desfăşura între oameni adevăraţi? " Gamer - Jocul Supravieţuirii" imaginează o astfel de societate a viitorului, nu foarte îndepărtat, în care viaţa reală a ajuns o prelungire a celei virtuale. Toate fanteziile sînt permise, mai puţin libertatea.

Sclavii Internetului
Jucătorii controlează din "butoane" (de fapt, nici nu mai există butoane, ci holograme) condamnaţi care se luptă între ei pe viaţă şi pe moarte. Iar jucătorii la rîndul lor, sînt manipulaţi de un Big Brother, un miliardar excentric care vrea să conducă peste o lume de sclavi. Singurul care-i poate face faţă dictatorului hi-tech e un fost soldat, interpretat de Gerard Butler ("Cei 300"), starul de ultimă generaţie din filmele de acţiune.

Computerul e noua mitralieră!
Sex, violenţă, teoria conspiraţiei - toate combinate într-un film construit ca un joc pe computer. Povestea e spusă dintr-o suflare, "pe repede înainte", şi presărată cu detalii şocante (oraşe-închisori, pline de ecrane luminoase, mess-ul 3D, prezentatori TV care prezintă ştirile fumînd). "Cei doi regizori au nişte minţi bolnave, dar geniale!", a comentat Butler, care a făcut un tur de forţă cu mitraliera printr-o lume în care arma letală e computerul. 

"Gazeta Sporturilor" vă oferă joi, 4 noiembrie, "Gamer" - un film prea bun ca să nu fie adevărat. Nu acum, ci peste cîţiva ani, cînd mintea va rămîne ultima frontieră. Pe rebelul cu faţă umană Butler îl puteţi urmări luptîndu-se cu sistemul şi în "Motivat să ucidă", care va apărea joi, 11 noiembrie, cu "Gazeta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close