GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GAZETA CU DVD

Gazeta Sporturilor vă oferă joi filmul fantasy "În numele regelui" » Război cu bestiile

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

"Fermierul" Jason Statham se luptă cu monştri şi cu vrăjitori.

Pe Jason Statham l-aţi văzut înfruntînd gangsteri de toate dimensiunile, mafioţi, terorişti, politicieni corupţi şi alte forţe ale răului cu faţă umană. În filmul "În numele regelui", trebuie să bată cu mîinile goale o armată de bestii nepămîntene, conduse de un vrăjitor rău. Chiar dacă la începutul uneia dintre bătălii, se strigă: "Foc!", în film se luptă cu săbii, suliţe şi blesteme.

Ca orice fantasy care se respectă, "În numele regelui" are magi albi şi negri, regi, duci, conţi, creaturi ale pădurilor, castele medievale, fantome în armură, bătălii fabuloase, fabrici subterane de monştri şi heavy metal pe coloană sonoră. Modelul este cel din "Stăpînul inelelor", dar conţine mai multe scene de acţiune şi efecte speciale video.

Efecte speciale de milioane
La un buget de 60 de milioane de dolari, îi tai capul monstrului o dată, de două, de trei ori, îl vezi cum se rostogoleşte, într-o dîră de fum negru, şi cum creşte un cap nou la loc. Sau să imaginezi un duel telepatic, în care săbiile se luptă singure.

Statham îl interpretează pe Fermier, un culegător-vînător paşnic, tată de familie şi vecin morocănos. Cînd familia lui e atacată de krugii vrăjitorului, îşi scoate schemele de luptă de la naftalină şi pleacă la război. Prilej cu care demonstrează că mînuieşte sabia cel puţin la fel de bine ca sapa.

"Băieţi răi" şi prinţese
În distribuţie, îi are alături pe Burt Reynolds (Statham-ul anilor '70) şi pe Ray Liotta (protagonistul "Băieţi răi", unul dintre cele mai populare filme cu mafioţi). "În numele regelui" nu duce lipsă nici de prinţese, vrăjitoare şi soţii de războinici la înălţimea situaţiei. Claire Forlani (v-o mai amintiţi pe frumoasa din "Întîlnire cu Joe Black"?) şi Leelee Sobieski (fostă Jeanne D'Arc) intră şi ele în focul luptei dintre bine şi rău.

Gazeta Sporturilor vă invită joi, 18 noiembrie, să vă delectaţi cu aventurile şi replicile savuroase din "În numele regelui". Şi să aflaţi care era, de fapt, adevăratul nume ale falsului Fermier!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
crs_fcd
crs_fcd  •  16 Noiembrie 2010, 12:03

si in engleza cum se numeste???

andrei.g
andrei.g  •  16 Noiembrie 2010, 04:01

o porcarie de film..sub orice critica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează