GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ILIE SAVU A FOST ÎNMORMÎNTAT

Generalul în rezerva Ilie Savu a fost înmormîntat, cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Generalul de brigadă Ilie Savu, fost comandant al Clubului Steaua, a fost îngropat în această dimineață, la Cimitirul Ghencea 3.

Trecut în neființă la 91 de ani, Savu a fost condus pe ultimul drum de familie şi de o mică parte a foștilor săi colaboratori și prieteni . De la Clubul Sportiv Steaua, președintele George Boroi a spus cîteva cuvinte: "Nea Ilie a făcut Steaua, iar acum s-a dus printre stele. Dumnezeu să-L odihnească".

Din fotbalul românesc au fost prezenţi Ţiţi Dumitriu, Vasile Aelenei, Lajos Sătmăreanu şi Florea Voinea, stelişti vechi, de la LPF (acolo unde Savu a lucrat pînă acum jumătate de an) au fost Mircea Cezar Ionescu şi Adrian Ionescu, iar de la alte cluburi a venit la Bucureşti Ioan Horoba, preşedintele Gazului Metan Mediaş. "Mă aşteptam la mai multă preţuire pentru on om atît de mare cum a fost nea Ilie", a afirmat Horoba

După ce, ieri, Marius Lăcătuş şi Helmuth Duckadam au depus o coroană de flori lîngă sicriul celui care a fost Ilie Savu, preşedintele echipei de fotbal Steaua şi directorul sportiv Narcis Răducan au fost astăzi şi la înmormîntare.

Pentru că era general în rezervă al Armatei Române, o gardă de onoare a tras mai multe salve.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
pleau
pleau  •  18 Noiembrie 2010, 14:24

ce grasi infecti sunt cadrele alea militare.mama doamne, cum sa arati asa?

dragos70
dragos70  •  18 Noiembrie 2010, 12:59

Sa-i fie tarana usoara! Dumnezeu sa-l odihneasca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează