GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GENERAŢIA DE AUR - GENERAŢIA POLI '90 2-1

Generaţia Grizonată! » Eroii anilor '90 captează în continuare simpatia fanilor

Sprinturile lui Contra nu mai sperie adversarii ca în vremurile de glorie +2   FOTO
Sprinturile lui Contra nu mai sperie adversarii ca în vremurile de glorie

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 23:45

Contra, Ando şi Hagi şi-au mai pierdut din fizicul de competiţie, în timp ce Belo şi Stelea sînt neschimbaţi faţă de cum arătau în anii '90. Toţi sînt însă la fel de iubiţi de suporteri.

Mai plinuţi sau neschimbaţi, cu glezne fine sau cu mişcări mai greoaie, băieţii din Generaţia de Aur au fost aplaudaţi în egală măsură de cei 4.000 de oameni prezenţi joi seara la meciul caritabil vizînd strîngerea de fonduri pentru spitalul "Louis Ţurcanu" din Timişoara. Acolo unde fetiţa lui Rotariu, organizatorul acţiunii, a fost operată de 26 de ori în ultimii ani.

Belo e ca la 20 de ani
Fanii bănăţeni au fost surprinşi să vadă fizicul impecabil al cuplului Stelea (44 ani) - Belo (47 ani), ambii parcă pregătiţi şi acum să evolueze pentru echipa naţională.

Cu atît mai mult, jucînd lîngă cel supranumit "Căprioara", Ando a părut un uriaş, mult mai împlinit decît în vremurile de glorie. Iar lui Hagi, şi el cu tricoul mai umflat, i-au rămas nealterate tehnica şi inventivitatea impecabile, fiind la un pas să repete golul formidabil înscris contra Elveţiei (1-4) la Mondialul din SUA '94.

Victoria lui Potocianu
Şi în trupa Generaţiei de Aur a mai impresionat un om: Dan Potocianu (37 ani). Fostul fundaş de la FC Naţional a fost diagnosticat cu leucemie în 2004, boală pe care a răpus-o după un tratament intens urmat la Timişoara şi în Germania. Acum, a trecut cu bine inclusiv peste perioada de trei-patru ani în care exista risc ridicat de recidivă.

60 de mii de lei e suma strînsă din vînzarea de bilete la acţiunea caritabilă de la Timişoara


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
puiufl
puiufl  •  17 Septembrie 2011, 13:59

nu am vazut si nici auzit nici un articol care sa anunte acest eveniment! sunteti aurolaciii care vorbesc si scriu zilnic despre aurolaciiii lor,si daca suferiti de vre-o fractura de coloana care nu va da voie sa intarceti capul spre vest,macar trebuia sa aratati respect pentru Rotariu,Hagi,Belo,etc... cat despre meci, FOARTE TARE ARTICOLUL asta, nota -infinit!!!!! pe langa toate astea,va transmit traditionalul "sujetzy pul@"

vali75_rusu
vali75_rusu  •  17 Septembrie 2011, 08:58

Păi bine că pe ăsta nu l-aţi mediatizat. Daţi-i înainte cu jiji . Vă miraţi că au fost numai 4000_ Sunt din Timişoara şi nu am ştiut.

greasyking
greasyking  •  17 Septembrie 2011, 07:59

E grizonanta de fapt, da' hai...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează