GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DONAȚIE

Gest impresionant al copiilor lui Cristiano Ronaldo! Ce au făcut cu jucăriile pe care nu le mai folosesc

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo și copiii acestora
Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo și copiii acestora

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 12:43 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 14:11

Georgina Rodriguez (26 de ani), partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo (35 de ani), le-a propus copiilor săi să doneze jucăriile pe care nu le mai folosesc unora de vârsta lor care s-ar bucura să le primească, iar această soluţie le-a surâs micuților.

Georgina a arătat în numeroase ocazii că are o latură caritabilă. Tocmai de aceea, modelul i-a încurajat pe cei mai mici din casă să doneze câteva dintre jucăriile pe care nu le mai folosesc și, cu mândrie, le-a împărtășit această acțiune și fanilor de pe Instagram.

Gest impresionant al copiilor lui Cristiano Ronaldo! Ce au făcut cu jucăriile pe care nu le mai folosesc

Georgina a mai arătat și că iubește să petreacă timp cu fiica ei, Alana, și cu ceilalți trei copii pe care le are alături partenerul ei de viață, Cristiano Ronaldo: Cristiano Jr, Eva și Mateo. Recent, tânăra a publicat un videoclip amuzant în care Alana nu-i permite tatălui să o sărute pe mama ei.

Citește mai multe știri din fotbal:

Juventus - Napoli va fi decis la „masa verde”! Situație incredibilă în Serie A

https://www.gsp.ro/international/campionate/mutari-spectaculoase-la-juventus-pleaca-douglas-costa-vine-chiesa-612228.html

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează