GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRATAMENT

Gest superb făcut de LPF pentru Nicolae Tilihoi, legenda Craiovei: "Îi mulțumesc mult domnului Iorgulescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 13:46

Originar din Brăila, Nicolae Tilihoi a fost descoperit de Corneliu Andrei Stroe la un trial în București și adus la Știința. A evoluat la Universitatea în perioada 1976-1987, mai bine de un deceniu în care a făcut pereche cu Costică Ștefănescu în centrul liniei de fund.

A cucerit două trofee de campion și patru cupe ale României. În divizia A a evoluat în 294 de partide, marcînd de 7 ori. Are 36 de apariții în cupele europene și 10 în tricoul naționalei.

Acum trece însă prin momente dificile, fiind bolnav, însă Liga Profesionistă de Fotbal nu s-a lăsat la greu și a decis să-l ajute cu banii pentru medicamentul de care avea nevoie.

"Fac un tratament pentru o boală, spre cancer ca să zic așa. Eu am avut nevoie de un medicament american. Balaci s-a dus la Gino Iorgulescu și m-a ajutat LPF cu prețul acestui medicament. E în jur de 15.000 de lei.

Am trimis dosarul meu, am făcut un contract cu Liga. Vreau să-i mulțumesc domnului Gino Iorgulescu. Foarte rapid a rezolvat tot. Îmi va plăti tot în continuare.

E un gest onest și mi se pare un lucru deosebit ca în 3 zile să rezolve tot. Mai ales pentru România. Mă repet, îi mulțumesc și le doresc tuturor tot binele din lume", a zis Tilihoi pentru GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 August 2015, 15:30

...multa sanatate si sa te faci bine ...te stimam ...

maryan72
maryan72  •  20 August 2015, 14:24

multa sanatate domnule tilihoi si viata lunga sa nu poata domnul ovidiu sa-ti dedice vreun editorial de colectie ca tare-i mai plac astea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează