GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONDAMNARE

Gheorghe Ștefan, fostul conducător de la Ceahlăul, a fost condamnat azi! Victor Hrebenciuc, trimis la închisoare în același dosar

Articol de GSP - Publicat marti, 24 decembrie 2019 11:53

Gheorghe „Pinalti" Ștefan (66 de ani) fost primar la Piatra Neamț și fost conducător al echipei Ceahlăul a fost condmanat la 3 ani și 9 luni de închisoare de către Tribunalul București. Decizia nu este definitivă. 

Fostul om de fotbal a fost condamnat în dosarul intervențiilor pentru postul Giga TV. Împreună cu el au mai fost condamnați Viorel Hrebenciuc, fost deputat PSD, Laura Georgescu, fostă șefă CNA, și Narcisa Iorga, membru CNA, potrivit Digi 24

Anchetatorii susțin că Hrebenciuc a făcut demersuri pentru ca membrii CNA să revină asupra deciziei de retragere a licenței postului Giga TV, controlat de Gheorghe Ștefan. 

După ce în septembrie 2013 postul Giga TV a pierdut licența, procurorii susțin că Narcisa Iorga l-ar fi sfătuit pe Gheorghe Ștefan cum să obțină iar licența și i-ar fi spus să apeleze la Victor Hrebenciuc. În octombrie 2013, postul a primit din nou licența. 

Gheorghe Ștefan a fost eliberat condiționat din penitenciarul Ploiești în noiembrie 2018. Fostul patronul al Ceahlăului primise o pedeapsă de 3 ani și 9 luni în dosarul „Strongmontaj”, din care a executat doar 140 de zile. Acesta mai fusese eliberat condiționat și în 2017, la un an după ce a fost condmanat la 3 ani de închisoare în dosarul Microsoft, iar în septembrie 2019 Curtea de Apel Bucureşti i-a anulat condamnarea de 8 ani şi 2 luni din dosarul Poşta Română.

Citește și:

Gigi Becali nu renunță la Dan Nistor! Și-a dezvăluit planul pentru a-l lua: „Vine gratis!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
jim_raynor
jim_raynor  •  24 Decembrie 2019, 18:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*continutul

paramount
paramount  •  24 Decembrie 2019, 18:28

Elena, pe elena udrea cand o vedem dupa gratii!? Si-a batut joc de toata Romania!

jim_raynor
jim_raynor  •  24 Decembrie 2019, 16:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close