GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT CARITABIL

Ghetele lui Zlatan Ibrahimovici, vîndute în schimbul a 22.000 euro, în scop caritabil!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 13:25

Fundaţia PSG, care ajută copiii bolnavi, aflaţi în dificultate, a adunat 191.800 euro  din vînzarea a diverse obiecte donate de personaje ca Zlatan Ibrahimovici sau Laurent Blanc.


Ghetele suedezului, cu care a înscris o "dublă" în sezonul trecut, contra lui Marseille, în Cupa Franţei, au fost adjudecate în schimbul a 22.000 euro.

Un alt fan a oferit 7.000 de euro pentru a juca o partidă de golf cu antrenorul Laurent Blanc.

Mingea cu care s-a jucat meciul din Liga Campionilor, dintre PSG şi FC Barcelona, în sezonul trecut, a fost cumpărată cu 6.000 de euro, iar Nasser Al-Khelaifi, preşedintele clubului PSG, a dat 11.000 de euro pentru mănuşile cu autograf ale lui Salvatore Sirigu, portarul echipei franceze.

Cel mai licitat a fost dreptul de a da lovitura de începere a unui meci pe "Parc des Princes" şi a fost adjudecat pentru 24.000 de euro.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează