GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  RELAȚII

Ghinion în dragoste! » Cele mai neașteptate despărțiri din 2015

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2015 19:24

Anul 2015 a adus vești importante și pe plan sentimental pentru starurile din fotbal. Care au fost cele mai neașteptate despărțiri?

Cu siguranță a surprins separarea lui Cristiano Ronaldo de Irina Shayk după ani buni de relație, cînd toată lumea se aștepta să o vadă pe rusoaică îmbracată în rochie de mireasă.

Dacă lui Cristiano îi merge bine măcar pe teren, Kaka pare să aibă ghinion pe toate planurile. Deși au menținut tot timpul o imagine a unui cuplu foarte bine sudat, zvonurile despre un divorț al lui Kaka de soția sa Carol Celico s-au adeverit în 2015. Cei doi au fost căsătoriți zece ani și au împreună doi copii.

Nici viața lui Kun Aguero nu pare să revină pe un făgaș normal, după separarea de Giannina Maradona din 2013. Argentinianul avea o relație cu o cîntăreață din țara natală, Karina, dar cei doi s-au despărțit în 2015. Presa din Argentina susține că fosta iubită a lui Kun n-a depășit ruptura, fiind internată într-un centru de recuperare pentru a trece peste despărțire.

Și mai încurcate sînt căile iubirii în ceea ce îl privește pe Van der Vaart. Despărțirea olandezului de soția sa Sylvie Meis cu doi ani în urmă a surprins pe toată lumea. Nu pentru faptul că cei doi erau considerați unul dintre cele mai frumoase cupluri, ci mai ales pentru motivul divorțului: Rafael o înșelase cu cea mai bună prietenă. Mai mult, mijlocașul a continuat relația cu Sabia după divorțul de Sylvie, cei doi așteptînd acum un copil. Surpriză însă, deși Sabia e însărcinată, cei doi s-au despărțit, anunțînd că vor rămîne prieteni și se vor ocupa împreună de creșterea copilului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează