GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FUNCȚIE

Gică Popescu a bătut palma cu premierul Nicolae Ciucă: „Vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”

Gică Popescu și Nicolae Ciucă // foto: Facebook @ Gheorghe Popescu
Gică Popescu și Nicolae Ciucă // foto: Facebook @ Gheorghe Popescu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 15:53 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 16:01

Fostul fotbalist Gică Popescu (54 de ani), în prezent președinte al clubului Farul Constanța, a anunțat că va continua să activeze în funcția de consilier al premierului României.

Consilier pe probleme legate de sport în ultimele cabinete, conduse de Ludovic Orban și Florin Cîțu, Gică Popescu va ocupa această funcție și în cadrul guvernului PSD-PNL-UDMR.

Gică Popescu, consilier al premierului Nicolae Ciucă pe problemele sportului

Președintele Farului a luat decizia la capătul unei discuții cu premierul Nicolae Ciucă și a făcut anunțul pe contul de Facebook:

„Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea! L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”.

Printre proiectele de care Gică Popescu s-a ocupat în această funcție se numără coordonarea EURO 2020, competiție din cadrul căreia 4 meciuri s-au disputat la București.

VIDEO » Cozmin Gușă, despre arestarea lui Gică Popescu: „A crezut că este apărat. Parteneriatul cu Ponta l-a curățat”

Citește mai multe știri de actualitate: 

În lacrimi, Ana Maria Popescu și-a anunțat retragerea: „Totul doare prea tare. E momentul să am o viață în afara sălii”

Ce a pățit Costin Ștucan când a cerut o opinie de la Alexandru Deaconu: „Așa sunt amorsate crizele în România”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  08 Decembrie 2021, 09:27

Politicienii l-au instalat pe pe Burleanu .....Doar ei pot sa-l schimbe .Traiasca generatia sarita si uitata (Popescu ,Hagi ,Petrescu etc).Demisia ori destituirea impostorilor de la Casa Fotbalului... Atentie la cat de repede au luat foc *** federatiei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

380912830348081
Gogu Steriade  •  08 Decembrie 2021, 08:06

Așa țară, așa oameni! Valorile au plecat, au rămas impostorii!!

137729076992236
Conache Pavel  •  08 Decembrie 2021, 05:07

Oare ce-l califica pe gheorghe popescu pentru aceasta functie in afara de faptul ca e oltean, la fel ca premierul, ce-a realizat el pana acum ca " manager" ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează