DIVERSE  ·  FAMILIILE HAGI-POPESCU

Gică Popescu povestește cum și-a cunoscut soția: „Hagi n-a vrut să-mi dea numărul ei”

Luni, 02 Decembrie

Gică Popescu (52 de ani) a povestit cum a ajuns să o cunoască pe actuala sa soție, Luminița, și cum a încercat să obțină numărul ei de telefon de la Gică Hagi, care însă nu i l-a dat.

„Am venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: «Aș veni, dar este și cumnata mea la mine»", a rememorat Gică Popescu la Antena 1.

„Baciul” spune că i-a invitat pe toți la grătar și a rămas fascinat de Luminița. A încercat să facă rost de numărul ei de la Gică Hagi, însă a primit un răspuns neașteptat din partea „Regelui”: „Nu-ți dau numărul, descurcă-te!”. „A trebuit să mă descurc și m-am descurcat”, zice Popescu.

S-au căsătorit în 1999

„Luminița a venit la un meci al echipei naționale și am vorbit cu un prieten de-ai mei și de-ai lui Gică Hagi să mă așeze la masă, lângă ea. M-am așezat lângă ea, am început să vorbim în seara aceea și, de atunci, vorbim de 20 de ani”, povestește Gică Popescu.

Fostul mare fotbalist povestește și cum a cerut-o în căsătorie pe Luminița: „La un restaurant în București. Când am cerut-o în căsătorie mi-a zis: «Dar nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim (n.r. despre căsătorie)?». Deci nu a sărit la mine în brațe. Eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani. În 1999 ne-am căsătorit”.

Vezi și:

VIITORUL // Lovitură sub centură pentru Gică Hagi » Fostul elev Bas Kuipers, interviu NECRUȚĂTOR: „Hagi n-a vorbit niciodată cu mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!De trei luni, o fată stă în cort la marginea pădurii, în Șcheii Brașovului. Nimeni nu știe cine e. Incredibil ce zic polițiștii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Voluntari- Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - FC Nurnberg

Digi 2
Program TV complet

Liga 1