GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FAMILIILE HAGI-POPESCU

Gică Popescu povestește cum și-a cunoscut soția: „Hagi n-a vrut să-mi dea numărul ei”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 18:29

Gică Popescu (52 de ani) a povestit cum a ajuns să o cunoască pe actuala sa soție, Luminița, și cum a încercat să obțină numărul ei de telefon de la Gică Hagi, care însă nu i l-a dat.

„Am venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: «Aș veni, dar este și cumnata mea la mine»", a rememorat Gică Popescu la Antena 1.

„Baciul” spune că i-a invitat pe toți la grătar și a rămas fascinat de Luminița. A încercat să facă rost de numărul ei de la Gică Hagi, însă a primit un răspuns neașteptat din partea „Regelui”: „Nu-ți dau numărul, descurcă-te!”. „A trebuit să mă descurc și m-am descurcat”, zice Popescu.

S-au căsătorit în 1999

„Luminița a venit la un meci al echipei naționale și am vorbit cu un prieten de-ai mei și de-ai lui Gică Hagi să mă așeze la masă, lângă ea. M-am așezat lângă ea, am început să vorbim în seara aceea și, de atunci, vorbim de 20 de ani”, povestește Gică Popescu.

Fostul mare fotbalist povestește și cum a cerut-o în căsătorie pe Luminița: „La un restaurant în București. Când am cerut-o în căsătorie mi-a zis: «Dar nu crezi că ar trebui totuși să mai vorbim (n.r. despre căsătorie)?». Deci nu a sărit la mine în brațe. Eu i-am spus că o să avem timp după aceea să mai vorbim, mulți ani. În 1999 ne-am căsătorit”.

Vezi și:

VIITORUL // Lovitură sub centură pentru Gică Hagi » Fostul elev Bas Kuipers, interviu NECRUȚĂTOR: „Hagi n-a vorbit niciodată cu mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează