GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EROU

Gigel Popa, fost fotbalist în Liga 1, a salvat două persoane! A intervenit rapid după ce o schelă a căzut la gara Bârlad

Gigel Popa // FOTO: FRF
Gigel Popa // FOTO: FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 09:38

Gigel Popa, 24 de ani, fost fotbalist la FC Vaslui, a fost erou în Bârlad, salvând două persoane.

Sergent major și paramedic la Detașamentul de Pompieri Vaslui, acesta a intervenit prompt după ce două persoane au fost lovite de o schelă pe peronul gării din Bârlad, potrivit FRF. Sportivul, aflat în timpul liber le-a acordat primul ajutor răniților.

Gigel Popa încă joacă fotbal. Evoluează la Hușana Huși, echipă cu care a promovat în Liga 3. Popa a fost legitimat în Liga 1 la FC Vaslui, pentru care jucat în finalul sezonului 2013-2014. Cele mai multe minute le-a prins într-un meci cu Astra, 80.

După un transfer la Aerostar Bacău, acesta a avut mai multe probleme medicale, fiind nevoit să se retragă. După o recuperare lungă, a revenit pe teren ca arbitru, dar a lăsat fluierul în mai 2018 pentru a redeveni fotbalist, potrivit vremeanoua.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează