GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  APARIȚIE

FOTO „Gigi Style” » Becali, fotografiat pe aeroport, înainte de plecarea la Muntele Athos: „Mi-a dat 200 de euro, să am pentru copii”

Gigi Becali, miercuri, pe aeroport / Sursă foto: Viva +44   FOTO
Gigi Becali, miercuri, pe aeroport / Sursă foto: Viva

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2022 14:49 / Actualizat joi, 07 aprilie 2022 17:25

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a avut, zilele trecute, o apariție inedită pe  aeroportul „Henri Coandă”, de unde a plecat, însoțit de MM Stoica și Alexandru Tudor, într-un pelerinaj de câteva zile în Grecia, la Muntele Athos.

Cu totul diferit față de aparițiile de la palatul său - care au determinat-o pe Dana Budeanu să spună că Gigi e „singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot” - Becali a plecat în Grecia îmbrăcat într-o ținută lejeră: o pereche de pantaloni de trening și un hanorac simplu, cu care aproape că trecea neobservat prin zona de plecări a aeroportului. 

Situația s-a schimbat când un tânăr l-a oprit pe latifundiar pentru a face o poză alături de el, scrie Revista Viva. Becali a fost darnic cu fanul respectiv, căruia i-a oferit 200 de euro după ce a aflat că are acasă trei copii mici

„Gigi Style” » Becali, fotografiat pe aeroport, înainte de plecarea la Muntele Athos: „Mi-a dat 200 de euro, să am pentru copii”
Amanta lui Vladimir Putin, manevră incredibilă pentru a-și proteja milioanele. Ce a făcut fosta gimnastă Alina Kabaeva
RĂZBOI
Amanta lui Vladimir Putin, manevră incredibilă pentru a-și proteja milioanele. Ce a făcut fosta gimnastă Alina Kabaeva

Gigi Becali, abordat de un străin în aeroport: „A scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru copii”

„L-am întrebat: «tăticu, fac și eu o poză cu tine?» Mi-a răspuns afirmativ. Am făcut o poză cu el și m-a întrebat unde mă duc, i-am zis că la muncă. 

M-a întrebat dacă am copii și când i-a zis că am trei copii, a scos portofelul și mi-a dat 200 de euro, să am pentru ei. Era îmbrăcat foarte simplu, oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau. Eu cred că Gigi Becali este Dumnezeu pentru mulți oameni care au nevoie. Ajută pe toată lumea fără nici cea mai mică reținere”, a declarat tânărul, potrivit tabloidului Cancan.

Gigi Becali, MM și Alexandru Tudor, în pelerinaj pe Muntele Athos

Gigi Becali, MM Stoica și Alexandru Tudor au plecat preț de câteva zile la Muntele Athos, de unde vor reveni înaintea meciului FCSB - FC Voluntari, din 11 aprilie, notează Fanatik. E pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei când Becali ajunge la Athos, un loc plin de semnificații religioase.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani.

Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil.

- Gigi Becali, în urmă cu câteva luni, conform Viva

FOTO / Gigi Becali și ipostaze inedite în care a fost surprins de-a lungul vieții

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

VIDEO Gigi Becali, încă un discurs halucinant: „Sfântul Mucenic Gheorghe m-a ajutat și a paradit un procuror”

Citește și alte știri de actualitate: 

CFR Cluj și-a prezentat situația financiară » Iată cifrele șocante! Liderul are datorii uriașe

Unde și de ce a dispărut CSM București? » Culisele prăbușirii clubului care primește 4 milioane de euro de la Primăria București

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
badeadorian
badeadorian  •  07 Aprilie 2022, 21:50

Gigi .... te implor sa nu ramai acolo !!! Lasa-l pe Mimi gaj si pe Tudor observator !!! ... Tu sa te intorci in Romania ca faci treaba buna !! Si mare !!!

dobrin
dobrin  •  07 Aprilie 2022, 18:58
Postat de doxin pe 07 Aprilie 2022, 17:27

Pai se duce MM ca doar e moca si a primit probabil ordin de la stapan :)) degeaba se duce daca atunci cand revine in tara isi reia caracterul si comportamentul de golan

Dupa ce trec pe la Muntele Athos dau calugarii cu tamaie o luna, si tot miroase a pucioasa...

fairplayromania
fairplayromania  •  07 Aprilie 2022, 17:50

Nea Gigi si-a lăsat barbă ? Ce mult s-a schimbat. Îi vine bine şapca ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează