GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  OFERTĂ

Gigi Becali n-a stat pe gânduri » Oferta de 6 milioane de euro: „Am simțit o bucurie”

Gigi Becali +7   FOTO
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 09:30 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 10:45

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, construiește o biserică în Pipera, zona de Nord a Bucureștiului. Marți, constructorii au terminat de montat turla aurită a bisericii, iar omul de afaceri a fost în vizită pentru a vedea care este stadiul construcției.

Cunoscut drept o persoană extrem de credincioasă, Becali a investit o sumă importantă în această construcție. Patronul FCSB-ului a promis că va construi o biserică după ce echipa sa a obținut calificarea în grupele Ligii Campionilor în 2008, atunci când a trecut de Galatasaray. 16 ani mai târziu, Becali a anunțat faptul că va fi cea mai frumoasă din lume.

Un fost coleg de la Steaua l-a criticat pe Gică Hagi după ultimele declarații: „Îi face rău lui Ianis că îl tot laudă. Nu prea a jucat pe unde a fost”
EURO 2024
Un fost coleg de la Steaua l-a criticat pe Gică Hagi după ultimele declarații: „Îi face rău lui Ianis că îl tot laudă. Nu prea a jucat pe unde a fost”

Gigi Becali, despre biserica pe care o construiește: „Numai interiorul costă 5-6 milioane de euro”

+3 FOTO

Omul de afaceri a dezvăluit faptul că nu a renunțat la acest gând până în prezent, deși a primit foarte multe oferte avantajoase pentru terenul pe care se va ridica biserica.

„Este o biserică pe care am făgăduit-o Domnului când am bătut-o pe Galatasaray. Am zis că dacă îi vom învinge pe turci acum, voi face o biserică acolo pe colț. Am primit pe terenul ăsta de aici 6 milioane de euro și mulți au zis „Lasă, că faci în altă parte!”.

Făgăduința mea este acum împlinită după 17 ani. Acum slavă Domnului că a pus asta (n.r. turla mare). Azi am pus cupola aia mare. Va fi cea mai frumoasă biserică din lume. Ca mărime sunt multe mai mari, dar ca frumusețe …

Va fi din mozaic, cu pietricele aurite. Numai interiorul costă 5 – 6 milioane de euro”, a precizat Becali, la România TV.

Becali, pictat pe pereții unei biserici în trecut

În 2021, Becali a fost prezent la sfințirea bisericii Mănăstirii Pantocrator, din județul Teleorman, pe pereții căreia tronează o pictură de mari dimensiuni cu el, soția, mama și cele 3 fete ale sale, lângă Iisus Hristos, Sf. Ioan Teologul și Sf. Maria Magdalena.

Mare parte din construcția bisericii respective a fost susținută financiar chiar de către patronul roș-albaștrilor, motiv pentru care apare zugrăvit pe unul dintre pereții de la intrarea în locașul de cult. Aceasta este o tradiție populară în arta bizantină.

Iar pictura este una dintre cele mai mari de pe pereții bisericii. Aceasta îi înfățișează pe Gigi Becali, alături de soția sa, de mama sa, de cele 3 fiice ale lor, dar și de alte două persoane, probabil rude ale patronului FCSB. Gigi Becali e pictat chiar lângă Iisus Hristos, Căruia Îi oferă construcția ctitorită, prin intermediul Sf. Ioan Teologul, ocrotitorul noului locaș, în ale cărui brațe este înfățișat patronul FCSB.

VIDEO. Bănel Nicoliță, declarații despre forma naționalei, prezența Ucrainei la Euro și derby-ul din weekend dintre Farul și FCSB

Citește și alte știri:

Gol superb înscris de jucătorul propus la FCSB » Mingea s-a dus direct în vinclu
FCSB
Gol superb înscris de jucătorul propus la FCSB » Mingea s-a dus direct în vinclu
Pierdere pentru FCSB! » S-a accidentat și nu va juca cu Farul
FCSB
Pierdere pentru FCSB! » S-a accidentat și nu va juca cu Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Hund
Hund  •  29 Martie 2024, 20:42
Postat de iri_ pe 29 Martie 2024, 13:49

Cand vezi titlurile astea te gandesti ca cine stie ce bomba de jucator transfera ne-a jiji, sa ajute echipa in atac, sau la mijloc… dar condcolo ce sa vezi, ori biserica, ori bloc de locuinte la fetele mele, ori mai stiu eu ce teren a vandut ginerele…

Ce jucător vinde nu cumpără))) el este un baci al jucătorilor)) merge săptămânal la iarmaroc să mai vândă o mioară )) problema este că a cam început lumea să se prindă că baciul are mioarele "vopsite" ))))

racetrack
racetrack  •  29 Martie 2024, 20:09

Mare ctitor, ce sa mai, rivalizeaza cu mesteru' Manole. :))

Van_Basten
Van_Basten  •  29 Martie 2024, 18:48

Pana moare e gata si biserica.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează