GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROTEST

Gigi Becali s-a dus în Piața Victoriei la proteste: "Când trimiți duhul hoției, oamenii te contestă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 16:41

Gigi Becali, patronul Stelei, a venit astăzi în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva ordonanței de urgență dată de Guvern, care vizează grațierea și modificarea codurilor penale, jucătorii lui Dinamo nu se alătura protestului.

Becali a fost imediat asaltat de mulțimea prezentă în fața Guvernului și a făcut poze cu mai multe persoane. 

"Am venit din respect pentru oamenii de aici.  Stau 30 de minute și plec. Oamenii s-au revoltat. Când trimiți duhul dragostei, primești dragoste. Dacă trimiți duhul hoției, oamenii te contestă", a spus Becali la Antena 3.

A fost prima zi de proteste în care Becali a venit în piața Victoriei, deși a anunțat încă de săptămâna viitoare că o va face. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Februarie 2017, 05:30
Postat de kuna pe 05 Februarie 2017, 18:08

ce ingenuchere visezi bai vandutule.....v-au bagat astia in cap numai prostii....din contra...romania a inceput sa fie respectata abia cand lupta impotriva coruptiei a inceput sa dea roade..bine ca intelegeti voi care si cum....voi sunteti aia care vreti sa fiti respectati de straini de toti dar voi nu faceti nimic sa impuneti respect....problemele romaniei nu sunt strainii......problemele romaniei sunt in interior

Lupta împotriva corupţiei va fi reală când vor fi condamnaţi Radu Berceanu (4 md. euro şi trădător, agent Mossad), Băsescu (4 md. euro şi trădător, DIA, KGB, CIA), Vasile Blaga (2 md. euro), Coldea (25 mil. euro), C. Kovesi (100 mil. euro, cu soţ agent AVO) etc. Dai "lecţii" dar habar n-ai despre ce vorbeşti...

948956548471669
Andronache Georgian  •  05 Februarie 2017, 18:55

S-a dus tatal hotilor sa protesteze impotriva hotilor!...Ne meritam soarta!

stark
stark  •  05 Februarie 2017, 18:46

Istericul posedat s-a dus acolo sa converteasca oamenii la religia becaliota. Cu ligheanu si Lutu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează