GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POLITICĂ

Gigi Becali și-a anunțat revenirea în politică: "Vreau să-mi unesc forțele cu el, că e om deștept"

Gigi Becali alături de Traian Băsescu
Gigi Becali alături de Traian Băsescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 09:45

Gigi Becali (60 de ani) a spus în ultimii ani că nu vrea să mai revină în politică, dar se pare că 2019 i-a adus alte gânduri finanțatorului FCSB, care s-a răzgândit.

Omul de afaceri vrea să se alăture lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, și omul pe care l-a atacat în nenumărate rânduri în trecut.

"M-am întâlnit cu președintele PMP, Eugen Tomac, la Teleferic. I-am zis că vreau să mă întâlnesc și cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de dreapta din opoziție. Am uitat tot răul, gata.

Mi-aș dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deștept. Eu țin minte doar când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia și m-a invitat la Cotroceni. A fost o onoare pentru mine", a spus Becali la Realitatea TV.

Gigi Becali a fost președintele partidului Noua Generație și membru în Parlamentul European în perioada iunie 2009 - decembrie 2012, iar din Parlamentul României a făcut parte între 2012 și 2013, apoi a fost condamnat la închisoare.

Interesant e că zilele trecute Becali a avut un conflict cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, la Poiana Brașov. Mai multe detalii AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  04 Ianuarie 2019, 16:19

Omul lui Dumnezeu face politică?

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Ianuarie 2019, 14:07

Pai ar cam fi momentul sa intrii din nou si in politica si la facultate ca oricum tara e condusa de penali in perioada asta deci e momentul ideal.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  04 Ianuarie 2019, 14:07

Bufonul ăsta se tot gudura pe lângă psd-ul lui Geoană, atunci când credea că a învins în alegerile prezidențiale, iar acum o dă de pereți cu unirea dreptei!!! La Gigel te poți aştepta la chestii d'astea, ce e naşpa este că mai sunt fraierici d'ăştia care înghit cu lingura mare promisiunile psd-iste!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează