DIVERSE  ·  ACCIDENT

Gino Iorgulescu a emis un comunicat după accidentul teribil în care a fost implicat fiul său Mario Iorgulescu

Duminica, 08 Septembrie 2019, 18:52

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a oferit prima reacție după tragicul accident în care o persoană și-a piedut viața. Mario Iorgulescu se află și el în stare gravă la spital.

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul trimis de președintele LPF.

Citește și:

Unchiul victimei accidentului în care a fost implicat Mario Iorgulescu face acuzații dure: „Avea 240 de km/h. Se încearcă mușamalizarea cazului!”Un milionar român și-a înjunghiat asistenta, apoi s-a automutilat. Cei doi au fost găsiți într-o mașină. În trecut, agresorul a avut o relație cu Andreea Marin

Libertatea

Comentarii (61)

blatistu49  •  09 Septembrie 2019, 17:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49  •  09 Septembrie 2019, 17:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Florentin Fl Bengus  •  09 Septembrie 2019, 17:27

Beat mort, drogat mort, 245 km/h, fara centura... Un ucigas. Ce masuri se vor lua? El va scapa pe banii lui ta-su, in timp ce noua ni se va lua carnetul daca vom merge cu 90 km/h (in loc de 50, ca vor fi drastici...)

Vezi toate comentariile (61)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1