GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACCIDENT

Gino Iorgulescu, încă un comunicat după accidentul grav provocat de fiul său: „Vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 11:46

Familia Iorgulescu a emis astăzi un nou comunicat, la două zile după ce Mario, fiul lui Gino, a provocat un accident grav în București, soldat cu un mort. 

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat.  

Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. 

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”.

Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate și probe biologice. 

Vezi și: 

Ce viteză maximă putea să atingă un Aston Martin DBS, maşina condusă de Mario Iorgulescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
127149315288229
Margareta Maria  •  11 Septembrie 2019, 10:37

Special pentru Gino Iorgulescu: Dumnezeu e si pentru tine. Ati lasat 2 copii infirmi si tu si beizadeaua ta. Te doare? Oameni *** ce sunteti. I-ai pus beizadelei tale la varsta de 25 de ani boliduri si iahturi si ati lasat 2 copii fara tata, datorita voua tara asta s-a dus de rapa ca sunteti nesimtiti, aroganti, incompetenti, ***, va credeti dumnezei pe pamant, dar moartea nu se cumpara cu bani. Meriti si tu si beizadeaua ta ceea ce vi se intampla. Lasati aroganta, ingamfarea, mafia banilor si mai ganditi-va la Dumnezeu, ati facut mult rau tarii asteia si multor tineri de seama beizadelei tale, care si-ar fii dorit si ei macar pe sfertul sfertului sfertului sa aiba si ei ce imbraca, ce incalta , ce pune pe masa. Ati nenorocit tara asta, moarte pentru moarte. Sa te doara asa cum doare si pe altii, criminalii tarii si mafiotii tarii, pedepsi v ar Dumnezeu dupa cum va pedepseste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

777ghedeon
777ghedeon  •  10 Septembrie 2019, 21:10

Auzi *** asta de im mai are curajul sa invoce Numele lui Dumnezeu. Auzi ma *** daca tu aveai credinta in Dumnezeu învatai sa-ti cresti pramatia aia ca e pacat sa ***, e pacat sa faci calcari, e pacat ba *** sa traiesti cum traieste *** aia de fiu-tu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

777ghedeon
777ghedeon  •  10 Septembrie 2019, 21:06

Ai grija de *** aia de fiu-tu ***. Exact cum a avut Silviu Lung grija de cei al caror tata la omorat, asa o sa ai si tu ***. Mai stati si in fruntea unor institutii importante. De aia suntem rusinea Europei. Coruptia si hotia au îngropat aceasta frumoasa tară. Nu mai scrieti despre *** astea ca o sa ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează