GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Giovanni Becali, dezvăluiri de senzație din pușcărie: „Borcea se ducea la toaletă doar cu Victor”. Ce l-a speriat pe dinamovist

Cristi Borcea (stânga) și Ioan Becali (dreapta)
Cristi Borcea (stânga) și Ioan Becali (dreapta)

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 15:28 / Actualizat vineri, 21 august 2020 15:38

Giovanni Becali, cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat în „Dosarul Transferurilor” pentru diverse ilegalități făcute în fotbal, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu”.

„Borcea s-a comportat la un nivel extraordinar, chiar dacă i-a fost greu la început. Venea și el de pe stradă, că nu era de la Sorbona, dar i-a fost greu, cu copii mulți și neveste. Dar s-a adaptat... Jucam table tot timpul, poker. Jucam de toate. Poker jucam pe țigări. Alea erau banii. Erau și șobolani, dar îi găsești oriunde. 

S-a întâmplat într-o seară când s-a dus Borcea la toaletă. Turcească... A văzut un cap de șobolan într-o seară, s-a speriat și de atunci se ducea la toaletă doar cu Victor. Mulți aruncau mâncarea în WC. Canalizările fiind vechi, șobolanii căutau mâncarea”, a dezvăluit Becali.

Cristi Borcea: „Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii!”

Cristi Borcea (51 de ani), fost acționar la Dinamo, a făcut aproape 5 ani de închisoare pentru deturnare de fonduri, fals în acte, înșelăciune și prejudicierea statului. El a dezvăluit condițiile pe care le-a avut în pușcărie, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO. 

„Am stat în celulă cu Giovanni și cu Victor. A fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit... În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef! 

Era plin de șobolani. Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor. Erau d-alea turcești... Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte... Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă mai duceam singur niciodată”.

  • Ioan Becali (68 de ani) a fost primul agent de jucători din fotbalul românesc, intrând pe piață după 1989, împreună cu fratele său, Victor Becali. În 2006 a fost președinte și acționar al clubului Dinamo.
  • În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii mai 2018, după ce a ispășit aproape 3 de închisoare.
  • A fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare, în dosarul în care este acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Din pedeapsă i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare.

Citește și: 

Poveste genială cu Jean Pădureanu: „Curăța crapul pe masa de masaj din vestiar! Era un gurmand”

Giovanni Becali a fost arestat la Bogota: „M-am bătut în aeroport cu poliția! Șapte frați pentru șapte surori. Bătaie, bătaie!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  22 August 2020, 18:00

***. *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  21 August 2020, 20:48

Morala: un sobolan se temea de alti sobolani.

171875491077582
Costel Chelaru  •  21 August 2020, 16:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează