GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  AMUZANT

Glumele zilei pe GSP.RO :D Exclusivitate din vestiarul lui Chelsea, şedinţa lui CFR pe Facebook şi noile echipamente din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 16:47

✔ Puteţi să ziceţi ce vreţi despre John Terry, dar nu că ar fi nepăsător la durerea celorlalţi. Avem ca exemplu puternica strîngere de mînă pe care i-a aplicat-o lui Puyol cînd acesta i-a arătat că s-a lovit. Să fie o formă de evaluare a accidentării? Click aici pentru VIDEO

✔ Exclusivitate din vestiarul lui Chelsea: neatenţi, englezii au lăsat la vedere hîrtia cu tactica pentru meciul de aseară!
475565-tactica.jpg

✔ Real şi Barcelona se vor consola împreună după înfrîngerile suferite în Liga Campionilor. Sîmbătă, de la ora 21, vor avea ocazia să se bată uşor pe spate şi să-şi spună: "Frate, ştiu cum e!". Vine El Clasico!
475563-real-barsa.jpg

✔ Mutu a le-a dat o veste bună dinamoviştilor: "Sunt şanse să revin chiar din vară în Ştefan cel Mare". N-a vrut să fie categoric, a lăsat loc de întors. Răutăcioşii s-au grăbit să comenteze: "Adevărul e că acum nu prea ai de unde să ştii cum va fi bobul de strugure anul ăsta..." ;)

✔ Cei de la CFR Cluj sînt mereu la curent cu inovaţiile în domeniul tehnologiei. Conduşi de preşedintele Mureşan, jucătorii au făcut o şedinţă tactică pe facebook, cu participarea activă a antrenorului Ioan Andone, ne informează pe MySport userul "albusibiu" :D Iată ce a ieşit! (click pe imagine)
475726-401be.jpg

✔ După achitarea lui Gigi Becali în "Dosarul Valiza", LPF a decis ca, din sezonul următor, echipele de Liga I să-şi schimbe echipamentul. Această măsură are rolul de a da din nou credibilitate fotbalului românesc, acuzat pe nedept de fapte de corupţie în ultima vreme, informează kmkz.ro. Iată cum vor arăta noile echipamente!
475727-valiza-4-21.jpg
Click aici pentru mai multe poze!

✔ Fundaşul blanco Fabio Coentrao a fost făcut cu ou şi cu oţet după prestaţia din meciul Bayern - Real Madrid 2-1. Fanii madrileni l-au bombardat pe twitter cu mesaje care de care mai acide. Noroc că portughezul nu şi-a mai actualizat profilul din noiembrie, altfel ar fi fost inundat la secţiunea 'mentions' cu tot felul de replici. Iată cîteva dintre ele:
În comparaţie cu Fabio Coentrao...
... Drenthe e Balon de Aur
... şi un şarpe petrece mai puţin timp pe jos
... o maşină fără roţi şi frîne care a costat 10.000 de euro ar părea un chilipir
...  Bob Marley avea plămîni sănătoşi
... Torres are o precizie a şutului extraordinară
...  nici uciderea elefanţilor nu mai pare atît de rea (aluzie la Regele Spaniei)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
catzulinho
catzulinho  •  20 Aprilie 2012, 00:20

Cine da la pariu ca daca se intampla in Liga 1 faza cu Puyol si John Terry, "Puyol" cadea si cerea 11m ? =))

merace
merace  •  19 Aprilie 2012, 22:29

Gluma cu venirea lui Mutu la Dinamo e foarte tare. Poate are doar darul sa ii mareasca pretul in negocierile cu alte echipe de liga 2 italiana... :D Dar si mai tare e gluma cu pretinsa devenire a lui Wesley, din leu la Vaslui, in oaie la Steaua!!! :D

costacurta
costacurta  •  19 Aprilie 2012, 22:10
Postat de albusibiu pe 19 Aprilie 2012, 21:39

Am specificat clar, acolo in articol, ca nu e opera mea ci a lui deaduralex. El insa nu foloseste blogging pe mysport asa ca mi-a ramas mie datoria sa fac asta.

ORICUM FELICITARI SI TIE SI LUI, TARE RAU

Vezi toate comentariile (6)
Comentează