Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 17:57

Gazeta oferă tuturor posesorilor de iPad o ediţie de excepţie, care poate fi descărcată GRATUIT din Apple Store!


Dacă nu ai descoperit încă, e timpul acum pentru Gazeta pe iPad. Nu doar articole de mare calitate, dar şi oferite într-un format revoluţionar. Pe tableta-minune în care ziarul, prezentat într-o aplicaţie Apple cum nu aţi mai văzut în România, se răsfoieşte printr-o simplă atingere a ecranului, textul fiind spart de imagini video impresionante şi de fotografii de o claritate impecabilă pe display-ul luminat. Treci cu degetul peste un "buton" şi se deschid ştirile, filmele dispar după ce le vezi la un simplu "x" dinamic, imaginile expresive sînt înşirate pe scrolluri, un simplu "touch" şi descoperi altă surpriză. Aceasta este lumea Gazetei digitale. Gazeta dinamică a unei lumi în continuă schimbare.

Gazeta oferă tuturor posesorilor de iPad o ediţie gratuită, în fapt o colecţie de subiecte impresionante. În această ediţie specială vei găsi discuţia integrală dintre Mihai Neşu şi Cătălin Tolontan, în care jucătorul a uimit lumea întreagă cu forţa sa interioară extraordinară, cu ideile sale, cu optimismul său, cu visele sale... Şi încheiată cu o tulburătoare declaraţie de iubire pentru sport şi pentru viaţă. Un interviu care ne-a luminat şi care a mişcat profund lumea din jurul nostru.

Tot în ediţia gratuită de iPad a Gazetei vei citi cum se distruge un mare club, Inter Milano, într-un articol exploziv despre situaţia nerazzurră a clubului lui Cristi Chivu. Plus un interviu-eveniment cu Magic Johnson, cel mai mare baschetbalist din istorie, omul care a învins SIDA! Plus povestea extraordinară a celui mai scump transfer al verii, Sergio Aguero. Plus de ce l-a cumpărat Alex Ferguson pe Ashley Young, 26 de ani, jucătorul "multifuncţional"! Plus o mulţime de alte subiecte sclipitoare, exemple pure ale presei de calitate pe care Gazeta o oferă cu consecvenţă cititorilor săi.

CUM POŢI DESCĂRCA EDIŢIA GRATUITĂ A GAZETEI PE IPAD

- Te loghezi în contul tău de App Store.
- Mergi la "Search".
- Cauţi aplicaţia "Gazeta Sporturilor - GSP.RO"
- Click pe aplicaţie, iar în partea dreaptă click pe butonul "Install".
- Aplicaţia se instalează pe iPad.
- Accesezi aplicaţia şi accesezi butonul din dreapta jos "Contul meu".
- Acolo iţi apar ediţiile disponibile, precum şi abonamentele valabile.
- Dupa ce iţi alegi ediţia dorită (spre exemplu ultima) plata se face prin card, iar ziarul virtual se downloadeaza automat.

Nota: Ediţiile gratuite apar împreună cu cele plătibile însă se downloadeaza gratuit, fără a fi nevoie de card.

Aplicaţia este disponibilă in fiecare dimineaţă de la ora 2, de luni până duminică.

CUM TE ABONEZI? Iată paşii de urmat!

1. Descarcă gratuit aplicaţia Gazeta Sporturilor de pe AppStore.
2. Alege tipul de abonament dorit (4 abonamente la preţuri speciale)
- 2.99 euro pentru 1 lună
- 6.99 euro pentru 3 luni
- 12.99 euro pentru 6 luni
- 23.99 euro pentru 1 an
3. Plăteşte folosind contul tău de iTunes
4. Descarcă în fiecare zi a săptămînii ediţia Gazeta Sporturilor

Gazeta Sporturilor – GSP.ro este singura aplicaţie de iPad a unei redacţii integrate din Romania, aplicaţie care foloseşte full mijloacele şi tehnologia Apple.

Ea este updatată zilnic, 7 zile din 7, şi va găzdui, în principal, subiectele de calitate (adică reportaje, interviuri, anchete, editoriale), care se regasesc în ediţia tiparită, dar nu pe www.gsp.ro.


Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare